Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Malmökvinna vann tio miljoner på Joker

En kvinna i Malmö vann tio miljoner kronor på Joker på onsdagskvällen. Hon hade spelat för sammanlagt 22 kronor.

– Vi har sökt henne på telefon men inte fått något svar, säger Svenska spels vinnarambassadör Pierre Jonsson.

Kvinnan hade lämnat in sitt spel hos spelombudet Direkten Zel på Regementsgatan i västra Malmö.

Svenska spels vinnarambassadör Pierre Jonsson hade på onsdagskvällen ännu inte kunnat nå tiomiljonersvinnaren.Foto: Svenska Spel
Kupongen hade fyllts i manuellt i butiken.Foto: Svenska spel / Svenska spel
Jokervinnaren hade lämnat in sin kupong i butiken Direkten Zel i Malmö.Foto: Svenska spel / Svenska spel

– Hon har spelat för sammanlagt 22 kronor, berättar Pierre Jonsson.

– Hon har lämnat in två rader vardera till lotto 1 och lotto 2 för tolv kronor och sedan lagt på tio kronor till för Joker.

Dragning i TV4

Lottodragningen sändes som vanligt i TV4 klockan 18.25 på onsdagen – och därefter har Pierre Jonsson alltså försökt nå vinnaren.

– Spelet lämnades in med spelkort så vi har identitet och kontaktuppgifter. Jag har ringt men inte fått något svar, säger han.

– Jag har kollat med vår kundtjänst och det är heller ingen som har ringt dit och sagt sig vara vinnare. Så det är väl ganska troligt att tiomiljonersvinnaren inte vet om det än.

Ringde butiken

Pierre Jonsson ringde upp säljaren Ebbe i spelbutiken Direkten Zel precis före stängningsdags och gratulerade till att en av deras kunder blivit Jokermiljonär.

– Oj, vad roligt nu kommer chefen bli glad! Det kan ju varit jag som sålt spelet. Nu hoppas vi att det är en av våra stammisar som vunnit, sa Ebbe till honom.

– Det ska bli spännande att få höra om någon vet vem som vunnit. Vi har en hel del som spelar lotto med Joker.

Näst högst i år

Onsdagens miljonvinst på Joker är den sjätte hittills i Skåne i år och den näst högsta vinsten på Svenska spels turprodukter 

– Det är bara sommarens 14,9-miljonersvinst på lotto från i juli som slår den här högvinsten. Det spelet var inlämnat i Sjöbo, säger Pierre Jonsson.

– Totalt sett är det den 16:e miljonvinsten i Skåne på nummerspel och lotter från Svenska spel tur så här långt under 2019.

Foto: Kvp / Kvp