I dag kan man börja boka bord på Kitchen & Table 25 våningar upp i nya Clarion-skrapan i Malmö.
Gissar att det blir rusning till fönsterborden med utsikt mot tre väderstreck.
Även det fjärde, söderut, kan man njuta av - på toaletten.
Känslan i baren, som inte var helt färdigbyggd när Kvällsposten fick testa krogens första menykort, är en hisnande upplevelse som ger Malmöregionen helt nya dimensioner.
Redan innan första "drajan".
Som att hänga i en penthouse-bar på nedre Manhattan, eller någon av Barcelonas högtflygande takbarer.
Står man intill den öppna köksregionen och blickar ut genom den glasade restaurangen kan man se Skeppsbron, Etage, snart färdigrenoverade Savoy Grill och Malmö Opera.
Experimenterar i köket
Men köket drar inte i gång på allvar förrän i maj.
Innan dess ska man experimentera och prova sig fram för att hitta det perfekta mötet mellan Malmö och världen.
- Nu kommer vi att experimentera en del i köket, ta fram våra egna rätter, bland annat jobbar vi med att göra vår egen tolkning av falafel, mer Malmö kan det ju inte bli.
- Vi ska inte bli en lyxkrog, inte "fine dining", vi ska vara "fun dining", säger Frida när hon arrangerar kvällens andra förrätt, Oysters & Pearls, i det öppna köket som ligger i lokalens nordöstra hörn.
- Runt köksregionen kan man också sitta ner och äta, liksom vid baren, säger Frida.
- Jag tycker om när det är liv omkring mig när jag jobbar i köket, allt blir så mycket mer levande.
Smak av New York
Även under denna exklusiva smygpremiär var menyn en mix av New York, och Österlen. Om man ska hårddra.
Vi öppnade med "Upper East Side Charcuterie" och spännande ostar, alla med skånska rötter, samt Lobster vs Chicken innan huvudrätten, "Sechuan Pork", brässerad griskind med skånsk accent.
Sen den spännande desserten, "Sweet and Sour Yuzu", designad av husets dessertmästare Joel Lindqvist (vinnare av Kanal 5:s Dessertmästarna 2014).
Lite av vad man kan få om man besöker Marcus Samuelssons Red Rooster i Harlem, New York.
Svindlande utsikt
Givetvis spelade kvällens dj bluesklassikern "Little Red Rooster" denna kväll.
- Musiken kommer att vara en viktig del i båda restaurangerna, såväl här uppe som på Eatery Social Taqueria i entréplanet, det kommer att vara mycket liv och rörelse i huset, säger Camilla Ahlberg, marknadsansvarig för Clarion Hotel & Congress Malmö Live.
Bardisken, som kan bli Malmös mest attraktiva mötesplats, är närmare nio meter lång med utsikt över Öresund, Torson och kanalerna.
Man får onekligen en helt ny bild av Malmö, och lätt svindel, när man i framtiden står med en Gin Tonic på 85 meters höjd.
- Vi satsar på en klassisk spritbar med drinkar som Manhattan, GT, Bloody Mary, Dry Martini och Gimlet, säger Camilla.
- På Eatery Social Taqueria har köket drag av södra Kalifornien och Sydamerika, där blir det mer fruktiga drinkar, som frozen Margarita och olika paraplydrinkar.
Men James Bond-känslan får man på toppen av skrapan.
Fotnot: Vill du boka bord till Kitchen & Table, gå in på kitchen-andtable.se/malmo.