Livlös kvinna hittad på grusväg intill station

Publicerad

En kvinna har hittats livlös och skadad vid Korsør Station i danska Korsør  på fredagseftermiddagen.

Enligt dansk polis på Sydsjälland är hennes identitet fortfarande okänd.

Det är okänt om man misstänker brott – men omständigheterna kring händelsen är oklara.

Det var på fredagseftermiddagen som en kvinna hittades livlös i danska Korsør. Det ska enligt polisen vara en rad mystiska omständigheter kring hennes situation. Kvinnan hittades i anslutning till stationen i staden och hennes identitet är under eftermiddagen okänd.

– Vi vet fortfarande inte vem kvinnan är eller hur länge hon har varit livlös, säger säkerhetschef Stefan Jensen till danska TV 2. 

Hittades på fredagen

Polisen fick larmet från en privatperson hade hittat kvinnan nära en grusväg intill stationen.

Där pågår för närvarande ett vägarbete och terrängen ska enligt TV 2 vara lerig.

Kvinnan fördes till Slagelse sjukhus i ett livlöst tillstånd.

– Vi har inte fått någon återkoppling från sjukhuset om kvinnans tillstånd. Därför kan vi inte berätta mer om det, säger Stefan Jensen till dansk media på fredag eftermiddag.

Kvinnans anhöriga har inte informerats om händelsen och just nu försöker polisen få fram kvinnans identitet. Det är okänt om man misstänker brott i nuläget.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag