Totalstopp på E22 efter lastbilskrasch

Publicerad

Just nu är det totalstopp på E22 i Kalmar efter en lastbilsolycka, meddelar Trafikverket på sin hemsida.

Trafikolyckan orsakar stora störningar i trafiken. 

– Det är en lastbil som ligger tvärs över vägen, säger Calle Persson, kommunikatör vid polisens regionledningscentral.

 

Just nu är det totalstopp på E22 efter en trafikolycka på fredagseftermiddagen, där en lastbil med släp är inblandad

– Det är en lastbil som ligger tvärs över vägen, så det lär ta tid att få bort den, säger Calle Persson vid regionledningscentralen hos polisen syd.

Enligt Trafikverket är det stopp från trafikplats Halltorp till trafikplats Resby i riktning mot Norrköping där olyckan har skett. 

E22 avstängd – minst till klockan 17

Trafiken beräknas vara avstängd till 17-tiden skriver Trafikverket på sin hemsida. 

Trafiken leds om och i stället rekommenderas man köra via Halltorp via Hagby ut till Ljungbyholm. 

Ingen människa skadades vid olyckan. Vid 18.20-tiden meddelade polisen att Trafikverket har skyltat om och att vägen fortfarande är avstängd.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag