Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kvinnans sexskrik stör andra boende i huset

Kvinnans sexskrik stör andra hyresgäster.Foto: MIKAEL SJÖBERG

Kvinnans sexskrik är så intensivt att det stör de andra hyresgästerna.

De vaknar mitt i natten av skriken och har nu vädjat till kärleksbejakande grannen att dämpa sina vällustljud. 

– Det har varit helt omöjligt att sova. Skriken har kommit konstant varje natt mellan klockan ett och tre på natten, berättar grannen Alexandra för tidningen Ekstrabladet.  

Den högljudda hyresgästen har en lägenhet på Aamagerbro i centrala Köpenhamn.

Den senaste månaden vittnar flera av hyresgästerna om hur svårt de haft det med sömnen på nätterna.

Orsaken ska ha varit den aktuella hyresgästens vällustiga skrik som infunnit sig lika punktligt som tågen på kystbanen mellan Helsingör och Köpenhamn.

– Det har varit varje natt och alltid mellan klockan ett och tre på natten, berättar en av de förtvivlade hyresgästerna för den danska tidningen.

Helt vilt

De förtjusta skriken beskrivs som helt vilda och har ljudmässigt gått genom flertalet av väggarna i fastigheten.

Skriken har medfört att de andra grannarna fått så svårt med sömnen att de vaknat stup i kvarten av den höga volymen på sexakten.

– Det verkar som att den här kvinnan verkligen haft svårt att begränsa sig när hon haft sex, säger en av grannarna vidare.

Det högljudda sexet har nu fått den konsekvensen att ett anslag satts upp i trapphuset. På pappret ombeds den aktuella kvinnan vänligen men bestämt att dämpa skriken så att övriga i fastigheten ska kunna sova.

– Eftersom ljuden var så höga trodde jag först att det var min granne som höll på. Men jag har förstått att ljuden inte ens kommer från samma våning, säger Alexandra, en av hyresgästerna.

Gratuleras

I meddelandet hon skrivit till den sexälskande kvinnan står först och främst att kvinnan gratuleras till att uppenbart ha fått det riktigt fint i sängen.

Men samtidigt påminns hon om att väggarna är "papperstunna" i fastigheten och att ljudet från älskogen hörs genom flera av trappuppgångarna. Därför är det ett starkt önskemål att hon lägger band på sina känsloyttringar.

"Det blir lite för mycket att bli väckt flera gånger i veckan av det här oljudet, dock ska du ha beröm för din punktlighet eftersom skriken sker i stort sett vid samma tidpunkt varje natt".

Blir störda

På lappen står även skrivet att det finns många hyresgäster som behöver sin nattsömn eftersom de ska till jobbet eller skolan dagen därpå.

I meddelandet får kvinnan vidare ett förslag - att hon om tänker fortsätta skrika - stoppa in något i munnen som dämpar ljudet.

Efter att lappen satts upp i trapphuset har också oljudet dämpats något.

– Redan dagen därpå var hon i gång igen. Men det lät inte lika mycket längre, säger Alexandra till Ekstrabladet.