Kvinnans sexskrik stör andra hyresgäster. Foto: MIKAEL SJÖBERG
Kvinnans sexskrik stör andra hyresgäster. Foto: MIKAEL SJÖBERG

Kvinnans sexskrik stör andra boende i huset

Publicerad

Kvinnans sexskrik är så intensivt att det stör de andra hyresgästerna.

De vaknar mitt i natten av skriken och har nu vädjat till kärleksbejakande grannen att dämpa sina vällustljud. 

– Det har varit helt omöjligt att sova. Skriken har kommit konstant varje natt mellan klockan ett och tre på natten, berättar grannen Alexandra för tidningen Ekstrabladet.  

Den högljudda hyresgästen har en lägenhet på Aamagerbro i centrala Köpenhamn.

Den senaste månaden vittnar flera av hyresgästerna om hur svårt de haft det med sömnen på nätterna.

Orsaken ska ha varit den aktuella hyresgästens vällustiga skrik som infunnit sig lika punktligt som tågen på kystbanen mellan Helsingör och Köpenhamn.

– Det har varit varje natt och alltid mellan klockan ett och tre på natten, berättar en av de förtvivlade hyresgästerna för den danska tidningen.

Helt vilt

De förtjusta skriken beskrivs som helt vilda och har ljudmässigt gått genom flertalet av väggarna i fastigheten.

Skriken har medfört att de andra grannarna fått så svårt med sömnen att de vaknat stup i kvarten av den höga volymen på sexakten.

– Det verkar som att den här kvinnan verkligen haft svårt att begränsa sig när hon haft sex, säger en av grannarna vidare.

Det högljudda sexet har nu fått den konsekvensen att ett anslag satts upp i trapphuset. På pappret ombeds den aktuella kvinnan vänligen men bestämt att dämpa skriken så att övriga i fastigheten ska kunna sova.

– Eftersom ljuden var så höga trodde jag först att det var min granne som höll på. Men jag har förstått att ljuden inte ens kommer från samma våning, säger Alexandra, en av hyresgästerna.

Gratuleras

I meddelandet hon skrivit till den sexälskande kvinnan står först och främst att kvinnan gratuleras till att uppenbart ha fått det riktigt fint i sängen.

Men samtidigt påminns hon om att väggarna är "papperstunna" i fastigheten och att ljudet från älskogen hörs genom flera av trappuppgångarna. Därför är det ett starkt önskemål att hon lägger band på sina känsloyttringar.

"Det blir lite för mycket att bli väckt flera gånger i veckan av det här oljudet, dock ska du ha beröm för din punktlighet eftersom skriken sker i stort sett vid samma tidpunkt varje natt".

Blir störda

På lappen står även skrivet att det finns många hyresgäster som behöver sin nattsömn eftersom de ska till jobbet eller skolan dagen därpå.

I meddelandet får kvinnan vidare ett förslag - att hon om tänker fortsätta skrika - stoppa in något i munnen som dämpar ljudet.

Efter att lappen satts upp i trapphuset har också oljudet dämpats något.

– Redan dagen därpå var hon i gång igen. Men det lät inte lika mycket längre, säger Alexandra till Ekstrabladet.

Lars-Olof Strömberg
Lars-Olof Strömberg

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag