Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kvinna rånad vid bankomat – vittne sprang efter tjuven

Två rån inträffade under loppet av fem minuter i Malmö. Det första rånet inträffade klockan 10.33 - då bestals en kvinna vid en bankomat. Fem minuter senare stal två män på moped en mobiltelefon som en pojke höll i sin hand.

En kvinna som tog ut pengar vid Nydalatorget uppges ha blivit rånad på kontanter. En ensam gärningsman utförde rånet vid bankomaten. Han sprang efter rånet från platsen, men en man sprang i fatt honom, och kunde ta tillbaka en del av de pengarna. Rånaren försvann sedan från platsen. 

Polis söker i området

Polis söker efter honom i området, och håller förhör med vittne och kvinnan. Det finns inga uppgifter om att kvinnan fått några fysiska skador i samband med händelsen, uppger polisen i Malmö

Klockan 10.37 inträffade nästa rån i Malmö. En pojke blev rånad på sin mobil när han att pratade i sin mobil och gick på Båstadsgatan. Två personer på moped körde förbi honom, tog hans mobil och försvann.

Pojken ska inte ha fått några fysiska skador i samband med rånet, uppger polisen.

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!