Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kvinna i 65-årsåldern död i traktorolycka

En kvinna i 65-årsåldern omkom i en trafikolycka i Stehag på måndagen.

Hon ska ha färdats ensam i en personbil som kolliderade med en traktor. Övriga omständigheter är okända.

– Det finns ingen specifik händelsebeskrivning än, säger Kim Hild, polisens presstalesperson i region syd.

Larmet kom in till polisen klockan 07.38 på måndagen. Polis, räddningstjänst och ambulans skickades till Värlingevägen i Stehag, Eslövs kommun, där en traktor och en personbil har varit inblandade i en olycka. 

En kvinna i 65-årsåldern fördes med ambulans till sjukhus, men hennes liv gick inte att rädda. Kvinnans anhöriga är underrättade, meddelar polisen.

– Hon har suttit i personbilen. Jag utgår från att hon var ensam, vi har inga uppgifter om någon annan person i bilen, säger Kim Hild, polisens presstalesperson i region syd.

Olyckan ska utredas

Omständigheterna kring olyckan är fortfarande oklara.

– Händelseförloppet kommer att utredas för att fastställa om det ligger något brott bakom eller om det har varit en ren olyckshändelse, säger Kim Hild.

Enligt räddningstjänsten var fordonen åtskilda när räddningspersonal kom till platsen. Traktorn stod då kvar på vägen.

Vägen stängdes av helt efter olyckan och bärgare kallades till platsen, men sedan 09.10-tiden ska den vara öppen för trafik igen.