Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kvinna greps efter misshandel med vas

Foto: Patrick Persson

Polisen larmades i natt till ett relationsbråk i en villa på Limhamn.

En kvinna slog en vas i huvudet på sin man så att han fick föras till sjukhus.

När polisen kom till platsen gjorde kvinnan våldsamt motstånd och fick brottas ner av fyra poliser innan hon kunde gripas.

Polisen larmades till villan på Limhamn vid 00.58 i natt. Larmet gällde ett relationsbråk där en kvinna misshandlat sin man. Båda är i 50-årsåldern.

– Hon slog en vas i huvudet på honom och greps misstänkt för misshandel, säger Mikael Lindh, länsvakthavande vid Skånepolisen.

Mannen fick föras till sjukhus, men hans skador ska inte vara allvarliga.

–Han behövde plåstras om, berättar Lars-Gunnar Backemyr vid Malmöpolisens krimjour.

Krävdes fyra poliser

När polisen anlände till villaadressen på Limhamn var kvinnan inte kvar i huset, men en polispatrull hittade henne i närheten. När de skulle gripa henne blev hon våldsam igen och fyra poliser fick hjälpas åt att belägga kvinnan med handfängsel och sätta henne i polisbilen.

– Hon satte sig till motvärn så det är skrivet en anmälan om det. Men det var inga större våldsamheter, uppger Lars-Gunnar Backemyr.

Polisen räknade med att förhöra kvinnan under natten eller morgonen. Hon är misstänkt för misshandel och våldsamt motstånd.

Det är oklart vad som ligger bakom misshandeln av mannen.

– När det gäller relationsgrejer är vi lite sparsamma med detaljer, förklarar Lars-Gunnar Backemyr.

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!