Två till sjukhus. En bil voltade och två personer fick föras till sjukhus efter kraschen på E6 utanför Malmö. Foto: Andreas Holm/NewsfotoTvå till sjukhus. En bil voltade och två personer fick föras till sjukhus efter kraschen på E6 utanför Malmö. Foto: Andreas Holm/Newsfoto
Två till sjukhus. En bil voltade och två personer fick föras till sjukhus efter kraschen på E6 utanför Malmö. Foto: Andreas Holm/Newsfoto
Olyckan skedde på E6 i höjd med BUrlöv utanför Malmö. Foto: GooglemapsOlyckan skedde på E6 i höjd med BUrlöv utanför Malmö. Foto: Googlemaps
Olyckan skedde på E6 i höjd med BUrlöv utanför Malmö. Foto: Googlemaps

Kvinna allvarligt skadad efter våldsam bilolycka

Publicerad

En kvinna skadades allvarligt efter en bilolycka på E6 i höjd med Burlöv på onsdagskvällen, och en man skadades lindrigt.

Båda två har förts till sjukhus.

Under räddnings- och bärgningsarbetet stängdes vägen av.

Larmet om olyckan på E6 nära trafikplats Kronetorp utanför Malmö kom in klockan 18.28. Enligt de första uppgifterna fanns det två personer i bilen när olyckan inträffade.

Polis ambulans och räddningstjänst kallades till olycksplatsen.

Två personer har förts till sjukhus i ambulans, skriver polisen på sin hemsida.

– De har körts till sjukhuset i Lund, säger Fredrik Bratt, pressinformatör vid polisens kommunikationscentral i region Syd.

Allvarligt skadad

Enligt pressjouren vid Region Skåne handlar det om två personer i 50-årsåldern.

– Det är en kvinna som har skadats allvarligt och en man som har skadats lindrigt, säger kommunikatören Sara Frostberg Lowery.

Under räddnings- och bärgningsarbetet stängdes vägen av i norrgående riktning och trafiken leddes om via väg 11.

Trafiken släpptes på igen efter en timme.

Polisen skriver på sin hemsida att man ska ta upp en anmälan om trafikolycka och utreda vad som kan ligga bakom kraschen.

 

Följ utvecklingen i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Magnus Andersson
Magnus Andersson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag