Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Misstänkt för balkongmord – häktad för fler grova brott

Foto: MIKAEL NILSSON / STAFSTRÖM BILD OCH MEDIA
Foto: FRITZ SCHIBLI / FZ WEBBFILM

Den man som misstänks för mord efter att en kvinna föll från en balkong i Eslöv och dog har nu häktats för fler allvarliga brott.

Mannen misstänks för grov kvinnofridskränkning, som ska ha pågått under tio månader.

Mitt på eftermiddagen den 10 december i mitten larmades polisen till en adress i Eslöv. En kvinna i 25-årsåldern hade då fallit från en balkong. 

Fallet var på åtta-tio meter. Kvinnan var enligt uppgift svårt skadad när hon hittades och senare under kvällen meddelade polisen att kvinnan avlidit av sina skador. 

Misshandel under månader

En man i 35-årsåldern som enligt åklagare hade en relation med kvinnan kunde gripas i anslutning till händelsen och han sitter nu häktad misstänkt för mord. 

Mannen nekar till misstankarna.

– Han förnekar helt och hållet och har ingen som helst inblandning i det här dödsfallet, har mannens advokat Jan-Åke Fält tidigare berättat för Kvällsposten.

Grov kvinnofridskränkning

Enligt en ny häktningsframställan framgår det att mannen, som är i 35-årsåldern, misstänks för grov kvinnofridskränkning. 

Det ska röra sig om flera fall av misshandel och ett fall av skadegörelse. De aktuella brotten ska ha inträffat under ett tiotal månader mellan december 2019 och september i fjor.

Under tisdagseftermiddagen häktades han även för de nya brottsmisstankarna, uppger Sydsvenskan. 

TV: Misstänkt mord – två personer gripna