Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

En misstänkt gripen för mord i Svalöv

Kriminaltekniker undersökte i går trapphuset där den mördade mannen hittades.Foto: JOHAN NILSSON/TT / TT NYHETSBYRÅN

Vid lunchtid i dag meddelade polisen att en person gripits som misstänkt för mord på den man som i går hittades svårt skadad i en trappuppgång i Svalöv, skriver Sydsvenskan.

Mannen avled senare av sina skador. 

Mannen som misstänks ha mördats hade svåra skador när han upptäcktes vid 18-tiden i går. Han påträffades i trapphuset till ett flerfamiljshus. Polisen har uppgett att mannen är i 25-årsåldern.

– Ganska snart kunde vi konstatera att mannen utsatts för brott, sade Evelina Olsson. polisens presstalesperson. 

Han fördes i ambulans till sjukhus men avled senare av sina skador.

Man anhållen 

Mannens skador var sådana att polisen inledde en förundersökning om mord. Förundersökningsledaren och åklagaren Anders Stridh vill inte berätta vilken typ av skador mannen hade. 

– Nej, tyvärr kan jag inte gå in på de detaljerna, säger han till Sydsvenskan. 

Vid lunchtid i dag ska en en person ha gripits som misstänkt för mordet. Det handlar om en man i 25-årsåldern. Men varför och på vilket sätt den personen misstänks har ännu inte framgått.

Han är anhållen skäligen misstänkt för mord, det är den lägre misstanken.

Polisen ska nu undersöka vilkan koppling den misstänkta mannen har till offret. 

– Utredningen kommer fortsätta nu och förhör med personer som kan tänkas veta eller bidra med någon information, säger Anders Stridh till Sydsvenskan.