Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Körberg har blivit sjuk – fullsatta konserter ställs in

Tommy Körberg tvingas ställa in flera spelningar i Skåne. Foto: MAGNUS LILJEGREN - STELLA PICTURES / STELLA PICTURES - SWEDEN MAGNUS LILJEGREN

Tanken var att Tommy Körberg skulle bjuda på en fullsatt konsert på Ystad teater på fredagskvällen.

Men den folkkäre artisten har blivit sjuk - och tvingas ställa in.

– Det är tråkigt, men det är sådant som kan hända, alla kan bli sjuka, säger Thomas Lantz, vd för Ystads Teater, till Ystads Allehanda.

Spelningar i Kristianstad och Hässleholm har också ställts också in.

Tommy Körberg är just nu ute på en riksomfattande turné och förutom Ystad skulle den populära artisten även uppträda i Hässleholm och Kristianstad.

Men samtliga spelningar i februari får nu alltså skjutas framåt i tiden.

– Han försökte genomföra sin konsert i Skövde i går kväll, men det gick inte på grund av sjukdom. Så nu ställer han in även vår konsert här på teatern i morgon, fredag. Det är tråkigt, men det är sådant som kan hända, alla kan bli sjuka, säger Thomas Lantz till Ystads Allehanda. 

Ställer in i Kristianstad också 

Tommy Lantz berättar att konserten i Ystad sedan tidigare var slutsåld till sista platsen. Nytt datum är satt till nästa månad. 

– Det kommer det att bli, och vi har redan ett datum att presentera. Torsdag den 26 mars kommer ersättningskonserten att bli av, och de tidigare biljetterna gäller även till den konserten. Kan man inte så får man givetvis pengarna tillbaka, säger Lantz.

Även i Kristianstad kommer Tommy Körberg bjuda på konsert senare i mars i stället. Där är det nya datumet satt till den 24 mars klockan 19.30, skriver Kristianstadsbladet.

I Hässleholm flyttas konserten fram till den 25 mars. 

Alla som har köpt biljetter kan använda dessa i samband de nya datumen. Man har en vecka på sig att kontakta förköpsstället om man vill returnera sitt biljettköp.  

Tommy Körbergs spelningar den 4 mars i Hässleholm och den 5 mars i Kristianstad ser inte ut att påverkas. 

Ladda ner appen!