Gå direkt till sidans innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Kändiskonditorn stänger i ovädret

Följ senaste nytt i Expressen TV – vi sänder direkt mellan 07 och 23 varje vardag och mellan 11 och 20 på helger.
My Feldt är bland annat är programledare för SVT-programmet ”Bäst i köket”.
Foto: Cecilia Möller/Pressbild
Det har snöat rejält hos My Feldt.
Foto: Privat / My Feldts instagram

Snökaoset har slagit mot kändiskonditorn och SVT-profilen My Feldt. 

Personalen har svårt att komma fram till hennes bageri – och hon har därför valt att stänga sin kiosk, skriver hon på Instagram

Ge er inte ut i onödan”, skriver hon i inlägget.

My Feldt – som bland annat är programledare för SVT-programmet ”Bäst i köket” – är en av alla som har fått trubbel på grund av snökaoset i Sydsverige, berättar hon på sin Instagram. 

Snöovädret har gjort det svårt att ta sig fram på vägarna till Halmstad, där hon driver Tivolikiosken och Feldts bröd och konfekt.

”Många av vår kära personalstyrka sitter fast överallt på vägarna i snöstormen och vi kommer behöva tänka om inför morgondagen, då vi inte vill att dom skall ge sig ut i natt igen och tidigt i morgon”, skriver hon på onsdagskvällen.

My Feldt berättar vidare att de i personalen som inte bor i stan helt enkelt får stanna hemma. Hon väljer också att helt stänga sin kiosk under dagen.

Det vore så himla dumt att be dom åka ut på vägarna i morgon när snön redan nu når 30 till 40 centimeter”.

https://www.instagram.com/p/CW8tkAlgoE1/

Superkonditorn passar också på att skicka en varm varning till sina Instagramföljare och uppmanar dem att stanna hemma. 

Var rädda om er på vägarna. Ge er inte ut i onödan!”, skriver hon och lägger till några röda hjärtemojis.

Några som däremot verkar njuta av vintervädret är My Feldts barn – som ses leka i snön i ett videoklipp i Instagraminlägget. 

My Feldt fick barn i höstas

SVT-profilen och pojkvännen Eric Axelsson Larsson fick barn i början av november. Sonen var parets första gemensamma barn, och My Feldt har även tre barn sedan tidigare. 

VI KLARADE DET❤️❤️❤️ TILLSAMMANS❤️❤️❤️ kl 03.07 inatt kom vår unge ut. Det var kämpigt❤️ Ville bara kika in och säga det. Så får ni veta vad det blev och vem det blev sen när vi landat lite och sovit lite❤️ ❤️ kram från fyrabarnsmamman och förstagångspappan❤️ och BEBIS❤️❤️❤️❤️❤️  ”, skrev hon på sin instagram då.

Under hösten har My Feldt varit programledare tillsammans med Tareq Taylor i SVT:s nya satsning ”Bäst i köket”. Hon driver en webbshop där man kan köpa allt från olika former av konst till vykort, emaljmuggar och kläder.

SE FLER NYHETER: My Feldt ger sina bästa baktips

Konditorn: "Lita på sin egen förmåga"