Mannen gick amok och slog kvinnan så illa att hon under stora delar av överfallet var medvetslös. Först sedan två förbipasserande poliser ingripet upphörde våldet.Mannen gick amok och slog kvinnan så illa att hon under stora delar av överfallet var medvetslös. Först sedan två förbipasserande poliser ingripet upphörde våldet.
Mannen gick amok och slog kvinnan så illa att hon under stora delar av överfallet var medvetslös. Först sedan två förbipasserande poliser ingripet upphörde våldet.
Mannen är sedan tidigare känd i polisens register. Foto: Bonnerup ClausMannen är sedan tidigare känd i polisens register. Foto: Bonnerup Claus
Mannen är sedan tidigare känd i polisens register. Foto: Bonnerup Claus
Efter förhandlingarna i tingsrätten gav hon gråtande sin pojkvän flera kyssar och kramar innan han kördes i väg till arresten igen, skriver Ekstrabladet.Efter förhandlingarna i tingsrätten gav hon gråtande sin pojkvän flera kyssar och kramar innan han kördes i väg till arresten igen, skriver Ekstrabladet.
Efter förhandlingarna i tingsrätten gav hon gråtande sin pojkvän flera kyssar och kramar innan han kördes i väg till arresten igen, skriver Ekstrabladet.

Kändis misshandlad av ex-Bandidosman

Publicerad

På väg hem från krogen gick den 33-årige före detta Bandidosmannen till rasande attack mot sin flickvän.

På öppen gata slog och sparkade han den 25-åriga kvinnan så illa att hon blev medvetslös.

Misshandeln slutade först sedan två poliser som gick förbi kunde stoppa den förre gängmannen, skriver Ekstrabladet.

Misshandeln i lördags natt beskrivs som mycket grov. Den 25-åriga kvinnan, som är känd från en realityshow på tv, och hennes 33-årige pojkvän hade varit ute på krogen i Aalborg.

På vägen hem igen inträffade något som fick den förre Bandidosmannen att överösa sin flickvän med hårda sparkar och slag.

Greps omedelbart

Mannen gick amok och slog kvinnan så illa att hon under stora delar av överfallet var medvetslös. Först sedan två förbipasserande poliser ingripet upphörde våldet.

Den 33-årige mannen greps omedelbart och ställdes på söndagen inför ett så kallat grundlovsförhör vid tingsrätten i Aaalborg. Enligt Ekstrabladet erkände han delar av anklagelserna, mannen var mycket berusad under lördagskvällen och påstår att han inte minns allt.

Tingsrätten beslöt att mannen ska vara anhållen i 15 dagar, misstänkt för grovt våld.

Tidigare dömd för våldsdåd

Han är sedan tidigare känd i polisens register, så sent som i december förra året dömdes han för ett våldsdåd, dock oklart vad.

Motivet till misshandeln av flickvännen är inte känt. Kvinnan har inte velat göra någon polisanmälan och hon har inte velat prata med polisen om det.

Efter förhandlingarna i tingsrätten gav hon gråtande sin pojkvän flera kyssar och kramar innan han kördes i väg till arresten igen, skriver Ekstrabladet.

Magnus Andersson
Magnus Andersson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag