Programledarna Tobias Rasmusson och Cecilia Reiskog.
Programledarna Tobias Rasmusson och Cecilia Reiskog.

Kanal Lokal drar ut på roadshow

Publicerad
Vad är speciellt med folk från Malmö, Ystad eller Eslöv?
Snart får vi veta.
Kanal Lokal Skåne drar ut på roadshow och bjuder in skåningarna att visa upp sig i ett nytt nöjesprogram.
Kanalens nya underhållningsprogram ”Skåne po skånska - en roadshow” ska resa runt till flera olika skånska städer i Skåne under två månader.
- Skåne är fyllt med fantastiska människor, platser och saker. Under vår roadshow vill vi visa upp så mycket vi kan av allt det som gör Skåne unikt, både känt och okänt, säger Pontus Welander, programchef på Kanal Lokal Skåne i ett pressmeddelande.

Innehåller tävlingar

Kanalen kommer att sätta upp en utomhusstudion på elva platser i Skåne. Sedan bjuds invånarna in för att visa upp sig för resten av Skåne.
Dessutom innehåller programmen tävlingar, gäster, reportage och musik.
Programledare är Tobias Rasmusson och Cecilia Reiskog.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag