Stora störningar på E6 efter trafikolycka

Publicerad

Långa köer på E6 efter trafikolycka med flera bilar som kolliderat.

Skadeläget är fortfarande oklart men minst en bil måste bärgas.

– Vi försöker leda förbi trafiken, säger Fredrik Bratt, informatör vid polisens ledningscentral.

Vid 17.39 larmades polisen om en trafikolycka efter att flera bilar kolliderat på E6 i höjd med trafikplats Helsingborg Östra, i södergående riktning.

– Det är långa, långa köer men jag har inte fått information om att någon person ska vara skadad, säger Fredrik Bratt.

Polis, ambulans och räddningstjänst skickades till platsen och polisen försöker just nu leda om trafiken i ett körfält.

– Minst en bil måste bärgas från platsen, säger Fredrik Bratt.

Enligt polisens initiala uppgifter rör det sig om tre personbilar och samtliga inblandade ska vara ute ur bilarna.

Polisen meddelar vid 18-tiden att två bilar fått bärgas och en person är förd till sjukhus med oklara skador. Vid 18.31 öppnades vägen helt för trafik igen.

Relaterade ämnen
Maja Strömberg
Maja Strömberg

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag