Stopp på E22 efter trafikolycka

Publicerad

Stora trafikstörningar efter att två personbilar kolliderat i södergående riktning på E22.

En bit av vägen är därför avstängd och trafiken leds om.

– Det är väldigt långa köer, säger Fredrik Bratt, informatör vid polisens ledningscentral.

Vid 16.32 larmades polisen till en trafikolycka på E22, strax söder om trafikplats Lunds Södra. Olyckan har hänt i södergående riktning, mellan trafikplats Gastelyckan och trafikplats Råby. Ingen person behövde föras till sjukhus. Ingen av bilarna behövde bärgas. 

Två bilar har på något sätt kolliderat men det är oklart hur många personer som fanns i bilarna.

Polis, ambulans och räddningstjänst är på plats och polisen leder om trafiken vid trafikplats Gastelyckan. 

– Vi har en patrull som leder om och en på olyckan, säger Fredrik Bratt.

skett nästan på samma plats. 

Vid 16.58 inträffade ytterligare en olycka på E22, i närheten av den förra fast i norrgående riktning.

En kvinna fick föras till sjukhus med ambulans. 

Trafiken kunde öppnas helt igen vid 17.26

Maja Strömberg
Maja Strömberg

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag