Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Man misstänkt mördad i Helsingborg – en gripen

En förundersökning om mord har inletts och en person är gripen.
Här inträffade händelsen.

04.33 fick polisens ledningscentral larm om att en man har påträffats avliden i en lägenhet i centrala Helsingborg. En förundersökning om mord har inletts för att utreda vad som hänt. I nuläget är en person gripen. 

En man har under natten hittats avliden i en lägenhet i centrala Helsingborg. Det är i nuläget oklart vad det är som har hänt och polisen har därför inlett en förundersökning om mord.

– En teknisk undersökning kommer göras på plats under dagen i dag, säger Katarina Rusin som är presstalesperson för polisen i region Syd. 

Polisens ledningscentral fick larmet vid 04.33 men i nuläget delges ingen information om hur larmet kom in. Däremot finns en person gripen.

– Själva bostaden är avspärrad men jag uppfattar det inte som att avspärrningen påverkar framkomligheten för allmänheten, säger Katarina Rusin. 

Så många brott anmäldes i Sverige 2020

Brottsstatistik 2020 från Brottsförebyggande rådet (Brå).

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!