En man har hittats skadad vid Malmö C. Foto: Fritz SchibliEn man har hittats skadad vid Malmö C. Foto: Fritz Schibli
En man har hittats skadad vid Malmö C. Foto: Fritz Schibli
Vid 23.29 larmades polisen om en skadad person på Karlsgatan i Malmö. Foto: Fritz SchibliVid 23.29 larmades polisen om en skadad person på Karlsgatan i Malmö. Foto: Fritz Schibli
Vid 23.29 larmades polisen om en skadad person på Karlsgatan i Malmö. Foto: Fritz Schibli
Den skadade personen ska ha varit talbar när han hittades. Foto: Fritz SchibliDen skadade personen ska ha varit talbar när han hittades. Foto: Fritz Schibli
Den skadade personen ska ha varit talbar när han hittades. Foto: Fritz Schibli
Polisen har spärrat av ett område. Foto: FRITZ SCHIBLI / FRITZ SCHIBLI - FZ WEBBFILMPolisen har spärrat av ett område. Foto: FRITZ SCHIBLI / FRITZ SCHIBLI - FZ WEBBFILM
Polisen har spärrat av ett område. Foto: FRITZ SCHIBLI / FRITZ SCHIBLI - FZ WEBBFILM

16-åring hittad knivskuren – området har spärrats av

Publicerad

Vid 23.29 larmades polisen om en skadad person på Carlsgatan i Malmö, nära Malmö C.

När polisen kom till platsen hittade de en pojke som misstänks ha blivit knivskuren.

– En yngre man är avförd till sjukhus, säger Fredrik Bratt, presstalesperson vid polisens ledningscentral.

Ett större område är avspärrat i närheten av Malmö C efter att en man anträffats knivskuren.

Mannen, som beskrivs som yngre, är förd till sjukhus med ambulans.

– Han ska ha varit vaken och talbar initialt, säger Fredrik Bratt.

Polisen rubricerar dådet som mordförsök.

På sin hemsida skriver polisen att den unge mannen är 16 år gammal. När polisen anlände till platsen var han vaken och talbar.

Polisen har pratat med vittnen och även tagit pojkens kläder i beslag.

Det är området i korsningen Carlsgatan/Utställningsgatan som är avspärrat. En yta på cirka 100 gånger 50 meter har spärrats av för polisens undersökning.

Klockan 04.30 på torsdagsmorgonen har ingen person har ännu gripits för händelsen.

Relaterade ämnen
Maja Strömberg
Maja Strömberg

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag