Olycka, långa köer och besvärlig halka på E6

Publicerad

Det är långa köer på E6 under onsdagsmorgonen. 

Anledningen är att två personbilar har kolliderats vid trafikplats 11, i höjd med Västra Klagstorp, Tygelsjö. 

Det ska också vara besvärligt väglag på platsen.

Klockan 08:17 kom larmet in om en trafikolycka i Malmö kommun. Det handlar om E6, trafikplats 11, där två bilar har krockat. 

Olyckan har inträffat i höjd med Västra Klagstorp, Tygelsjö. Polis, räddningstjänst och ambulans har skickats till platsen där det har uppstått mycket långa köer till följd av olyckan.

Halka och lång köer

Enligt polisen finns det initialt inga larm om allvarliga personskador i samband med olyckan. Men köerna är långa och under bärgningsarbetet kommer det att vara svårt att ta sig fram förbi platsen. 

Temperaturen ligger under morgonen omkring noll, efter en natt av minusgrader, vilket gör att det på flera håll är fläckvis halkigt – något som även Trafikverket varnar för på sin hemsida. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag