Mycket långa köer på E22 efter olycka

Publicerad

Det är mycket långa köer på E22 mellan Kristianstad och Malmö på onsdagseftermiddagen.

Anledningen är att en bil har kört in i mitträcket.

– Det är ganska besvärligt på platsen faktiskt, säger Åsa Emanuelsson hos polisen i syd.

Vid 17-tiden på onsdagseftermiddagen är det långa köer på E22, och avfarten från Löberöd är avstängd.

Det har bildats långa köer på platsen och det finns vid 17-tiden ingen prognos för hur länge köerna kommer att vara kvar.

– Det är en trafikolycka som har skett, det är en singelolycka. Enligt uppgifterna är det en personbil som har kört in i mitträcket och man ska bärga bilen från platsen, berättar Åsa Emanuelsson hos polisen.

– Det har bildats köer och vi är på plats och arbetar, meddelar hon vidare.

Vänster körfält öppet

Vänster körfält mot Malmö uppges vara öppet – men situationen beskrivs som "ganska besvärlig".

– Det blir besvärligt på de här vägarna. Det ser ut att vara fyra filer just där, så ett körfält är öppet. Men det är mycket bilar så det blir ändå korvstoppning där. Det rullar sakta förbi, säger Åsa Emanuelsson.

Någon rapport om skadeläget har polisen inte, men vägen ska städas och bilen bärgas innan man kan släppa på trafiken helt. 

Vid 19-tiden meddelade polisen att de var färdiga på platsen, sedan en tid tillbaka.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag