En man knivskuren – förd till sjukhus

Publicerad

Flera polispatruller kallades på fredagskvällen till en adress i Karlshamn, efter larm om misshandel.

På adressen har en man hittats knivskuren och en person har gripits.

– Det är i anslutning till en pub eller restaurang på Kungsgatan, berättar Jimmy Modin hos polisen i syd.

Flera polispatruller och ambulans skickades på fredagskvällen till en adress i Karlshamn, efter larm om misshandel.

Händelsen ska ha inträffat på en restaurang eller pub på Kungsgatan.

Larmet kom vid 23-tiden och på platsen hittades en man som enligt polisens hemsida ska ha blivit knivskuren. Han skadades på platsen där han hittades.

Förd till sjukhus

Den skadade mannen är i 25-årsåldern och har förts till sjukhus med ambulans där han vårdades vid midnatt. Hur allvarliga skadorna är framgår inte – men polisen har följt med till sjukhuset där de ska höra mannen.

– En patrull har kört efter till sjukhuset för att prata med målsäganden så fort tillfälle ges, säger Jimmy Modin.

En man har gripits och är misstänkt för grov misshandel. Hur eller varför misshandeln uppstod har polisen inte fått klarhet i, men ingen annan människa skadades vid händelsen.

 

Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag