”Jag njuter av det fina vädret”

Publicerad

Solen värmer Sydsverige med sina varma strålar.

Och enligt prognosen stannar supervärmen ytterligare några dagar. 

Sju personer svarar på frågan: Vad gör du när det är fint väder?

Amanda Persson.Foto: JENS CHRISTIAN / EXPRESSEN/KVP

Amanda Persson, 25, student, Kristianstad:
– Jag passar på att njuta av vädret och äter gärna en glass. Jag ligger lika gärna hemma och solar än att åka till stranden. Jag har hund också så jag måste tänka på det.

Noella Palmblad och Nelia Palmblad.Foto: JENS CHRISTIAN / EXPRESSEN/KVP

Systrarna Noella Palmblad, 13, Nelia Palmblad, 11
– Jag badar helst hemma i poolen för jag tycker det är för långt att åka till havet säger Nelia:
–  Jag är ute med kompisarna och vi brukar hänga på skolan när den är slut säger Noelle.

Susanne Fryhl.Foto: JENS CHRISTIAN / EXPRESSEN/KVP

Susanne Fryhl, 57, bokförläggare, Kristianstad:
–  Jag är ute och njuter av vädret. Jag spelar pokeŽmon och genom det får jag mycket information om kultur och olika händelser i staden vilket intresserar mig väldigt mycket. Jag åker även bland annat med andra pokŽemonspelare till tillexempel Danmark när det är event ekler aktiviteter där.

KRistina Heinonen och Mikael Heinonen.Foto: JENS CHRISTIAN / EXPRESSEN/KVP

Kristina Heinonen, 34, lärare, Markaryd, Mikael Heinonen, 32, trafikledare, Markaryd:
– Vi tar barnen till stranden och badar och solar. Passar på att njuta av en glass också då. Vi drar gärna i väg med husvagnen också när det är fint väder.

Tobbe Ståhl.Foto: JENS CHRISTIAN / EXPRESSEN/KVP

 Tobbe Ståhl, 30, Balsby med hunden Savannha, 1,5 år:
–  Jag är ute och leker så mycket jag kan med min dotter Tindra när det är fint väder.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag