Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hoverboard kan ligga bakom lägenhetsbrand

En hoverboard tros ligga bakom branden i lägenheten. OBS genrebild. Foto: Ray Tang/Rex Shutterstock / RAY TANG/REX SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Polis, ambulans och räddningstjänst larmades på eftermiddagen, efter larm om en brand i en lägenhet på Dalhemsvägen i Helsingborg.

– Förmodligen är den orsakad av en hoverboard, säger Kenneth Eriksson, inre befäl på Räddningstjänsten i nordvästra Skåne.

Larmet kom vid 16.20-tiden på måndagseftermiddagen. Enligt Eriksson har inga människor kommit till skada i branden, som alltså tros vara orsakad av en hoverboard.

– Men lägenheten är rökskadad, säger Kenneth Eriksson.

Kraftig rökutveckling

Lägenheten ligger i ett flerbostadshus och branden är släckt. När räddningstjänsten kom till platsen var det framför allt kraftig rökutveckling.

Även polis och ambulans kallades till platsen, men huset ska inte ha behövt totalutrymmas och ingen behövde föras till sjukhus.

 

Följ Kvällsposten på Facebook, Twitter och Instagram – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar!​