NAKENCHOCK PÅ VÄG. Kvällsposten har hittat platsen där journalisten firade midsommar genom att iförd raffset onanera inför E4-trafikanternas förskräckta blickar. Det här var hans utsikt.
NAKENCHOCK PÅ VÄG. Kvällsposten har hittat platsen där journalisten firade midsommar genom att iförd raffset onanera inför E4-trafikanternas förskräckta blickar. Det här var hans utsikt.

Här blottade sig journalist för bilisterna

Publicerad
Uppdaterad
VÄRNAMO. Journalisten firade midsommarafton med att frenetiskt onanera inför chockade bilister på E4:an.
När han greps var han klädd i svart raffset utan trosor.
Under de senaste storhelgerna har flera bilister som färdats på E 4:an i höjd med Värnamo larmat polisen om en mansperson iförd peruk och raffset som väl synlig stått och onanerat på andra sidan viltstängslet. Trots omfattande polisinsatser både pingstdagen och nationaldagen 6 juni lyckades blottaren komma undan. – Jag såg honom pingstdagen cirka två kilometer söder om Värnamo. Vi var på långresa och jag tittade förstrött mot viltstängslet och fick se en person i svart raffset och peruk, som höll på med – ja just det, säger en dam.

Upprörda barnfamiljer

På nationaldagen slog bilister i södergående körfält på E4 larm igen, inte minst upprörda barnfamiljer, som sett en märklig och lite luden figur iförd maggördel, strumpeband och mörka strumpor "ligga i selen högfrekvant", som en anmälare uttryckt det. Eftersom en vaken polisledning i Värnamo sett ett samband mellan helgdagar och tidigare anmälningstillfällen hade man en civilpatrull ute som spanade längs viltstängslet på midsommarafton.

Korsett med strumpeband

Det blev napp direkt. Strax söder om Klevshult ertappade man, via en parallellväg till E4, en medelålders herre. – Han var iförd en korsett i svart med strumpeband och strumpor. Den klädseln hade han burit under sina vanliga byxor, som låg nedhasade runt fotknölarna, säger kommissarie Ann-Christin Carlsson. Mannens bissara midsommarfirande avslutades med polisförhör då han erkände. Något anhållande ansågs inte behövas. Snart ska mannen förhöras om de två tidigare tillfällen då bilister slagit larm. – Han har gjort vissa medgivanden. Han säger sig inte ha mått så bra på sistone, säger Carlsson. Hon säger att den misstänkte – som nu riskerar böter för sexuellt ofredande – är bosatt i Småland och jobbar som journalist.
Torsten Lindberg
Torsten Lindberg

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag