Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Här är villorna med hoppet om doppet

Köper du den här villan så får du både bastu och pool. Ägarna har designat boendet själva och lagt in en massa tekniska attiraljer. Du kan tillexempel värma upp både bastu och ugnen, även om du befinner dig på annan ort. Det finns både gäststuga och garage var du nu väljer att placera dina gäster. Du får inte vara blyg om du skall bo där för att många av husets väggar är gjorda av glas.
Pris 11 500 000 kronor
Boarea 198 m²
Tomtarea 1 513 m²
Antal rum 4 rum
Byggår 2012
Mäklare: Lundahl & Bjurfors
Huset ligger i Hällviken i Vellinge.
Foto: Louise Weibull
Köket är fiffigt utformat med integrerade vitvaror. Foto: Louise Weibull
När huset byggdes användes glas och betong som grund. Det gör att det kommer in massor av ljus i genom de stora fönstren. Här är en bild på det stora vardagsrummet.
Större delen av huset är gjort i sten och glas, skafferiet har också fått en glasdörr så ordning och reda får det vara.
Vid den här poolen går det att ha massor av härliga sommarfester som kan varvas med dopp i poolen. Även om det skulle bli kyligt kan du värma upp den med bergvärme.
Huset ligger mitt i mellan Halmstad och Tylösand och även om det ligger bara ett stenkast från havet så finns pool. Det finns också ett enormt trädäck där ägarna till huset har dukat med långbord och bjudit till fest. Både huset och poolen är uppvärmt med bergvärme så man behöver inte bekymra sig för att varken vattnet eller huset skall vara kallt.
Pris 8 500 000 kronor
Boarea: 181 kvm
Tomt 1185 kvm
Byggår 1994
Rum 8
Mäklare: Stålheden & co AB
Foto: Stålheden & co AB
Bor du i den här villan i Ängelholm kan du vakna tidigt och ta ett dopp i poolen innan du avnjuter din frukost på uteplatsen. Eftersom huset är insynsskyddat så är det valfritt med badkläder.

Huset byggdes 1929 och har haft många trevliga bjudningar och fester genom åren, både inom och utomhus. Trädgården är nästa 2000 kvadratmeter stor och påminner mer om en park. Poolen är åttkantig och värms upp med solceller så nu hoppas vi bara på en varm sommar.
Pris: 9 500 000 kronor
Antal rum 6 rum
Byggår Anno 1929
Boarea 273 m²
Tomtarea 1 938 m²
Mäklare: Valvet
Foto: Valvet
Det här huset kostar nästan 14 miljoner kronor, men känslan att få ligga vid den här poolen en varm sommardag har nog hög mysfaktor.
Det här är en sådan villa vi läser om i inredningstidningarna och kanske drömmer om att äga en vacker dag. Så om du har, och är villig att punga ut med nästan 14 miljoner kronor kan du ligga vid det här husets pool till sommaren och njuta av solen på Sveriges södra breddgrader.
Pris 13 750 000 kronor
Boarea 309 m²
Tomtarea 1 404 m²
Antal rum 11 rum
Byggår 1910
Mäklare: Erik Olsson Fastighetsförmedling
Foto: Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 / 7

Är du sugen på lata dagar vid poolkanten i hemmets lunga vrå?

Då finns det flera innovativa och lyxiga poolvillor till salu i Sydsverige.

Men det kostar att ligga på topp. Många miljoner.

– Det är många som vill ha hus med pool, det är en bra marknad framför allt om det finns en utomhuspool, säger Cecilia Lundahl, fastighetsmäklare på Lundahl & Bjurfors.

Innan vi vet ordet av har sommaren kommit också till våra breddgrader. Många drömmer om en lyxig helgjuten swimmingpool i trädgården. I villan i Vellinge kan du bara öppna glasdörrarna när du befinner dig i villans master bedroom och kliva rakt ut och ta ett dopp.

Innovation och teknik

Det är enkelt att bli förälskad i huset i Vellinge.

Den 200 kvadratmeter stora villan är arkitektritad av ägarna själva, och temat de har valt är ljus, finess och lyx. I köket, som är husets hjärta har de valt att integrera vitvarorna så de smälter in på ett praktiskt och stilfullt sätt. Men det gäller att inte ha det rörigt i skafferiet - dörren än nämligen gjord av glas. Det finns också en stor och ljus matplats för den som vill ha middagsbjudningar.

– Det är väldigt mycket finesser i huset, de har ritat det själv. Det är ett fantastiskt trevligt hus, säger Cecilia

Det har en personlig stil med många finesser och kreativa lösningar. Det som kanske är mest originellt med huset är att det är byggt i sten och betong och för att göra det mer ombonat har man klätt den i träfasad.

Väl över tröskeln kliver man rätt in i ett stort och rymligt vardagsrum med oändliga möbleringsalternativ. Behöver du spara på energi så går det också bra att elda i braskaminen i vardagsrummet.

Ägaren behöver inte vara hemma för att tända och släcka lampor, starta bastun, sätta på ugnen eller reglera värmen.

– Det är ett nytt hus, ett intelligent hem där man kan fjärrstyra alla tekniska funktioner med en telefon eller ipad säger Cecilia Lundahl, fastighetsmäklare på Lundahl & Bjurfors.

Två badrum och en bastu

Du behöver inte trängas om du behöver använda badrummet, för det finns nämligen två i villan och ett i gästhuset. Men inget hus med pool och flera utomhuslounger är fulländat utan en bastu och som pricken över i finns det en sådan också. Men du får inte vara blyg när du använder den - det finns ett stort fönster i den. Men egentligen är det inte så farligt för huset ligger ganska insynsskyddat.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!