Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Här är Sveriges bästa bingohall

Carsten Grönvall med hustrun Annette.
Foto: Sören Andersson

Hallå där, Carsten Grönvall driftsansvarig vid Triangelns bingo i Malmö, som i går kväll utsågs till Årets Vegas-bingohall 2008 när Svenska Spel hyllade sina samarbetspartners på Berns salonger i Stockholm.

Varför är ni Sveriges bästa bingohall?

 - Jag tror att vi har ett bättre koncept än många andra bingohallar. Vi jobbar lite annorlunda, med vip-kvällar och liknande arrangemang, för att få våra besökare att trivas.

Enligt juryn driver ni en fläckfri bingohall med god service och vänligt bemötande. Hur ser du på det?

 - Det där är en grundbult i allt vi gör. Vi lägger stor vikt vid den sociala biten. Hit är alla välkomna. De behöver inte ens spela om de inte vill.

Hur påverkas verksamheten av att ni ägs av lokala idrottsföreningar?

 - Även om det hela måste gå runt så är vi inte bara ute efter att tjäna pengar. Vi har inga mellanhänder och våra inkomster går tillbaka till föreningslivet, främst ungdomsidrotten.

 - Verksamheten har bedrivits i den här formen i 32 år och har dragit in en hel del pengar. De utgör ett jätteviktigt tillskott till idrottsföreningarna.

Vad består priset av?

 - Äran -  och en glasplakett med en liten tavla som vi ska hänga upp i våra lokaler.

Grattis!

 - Tack så mycket, det här var jättetrevligt. Vi är 17 anställda och utmärkelsen är ett resultat av allas vårt gemensamma arbete.