Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här är KvP-läsarnas kärlekshälsningar

Rosor och en hälsning på Kvällsposten – kan Alla hjärtans dag bli bättre?
Foto: EMILIA OLOFSSON

Kärlek är viktigt varje dag – men på Alla hjärtans dag firar Kvällsposten den lite extra.

Här är läsarnas hälsningar till den de älskar.

Sambo, make, barn – eller en hel skolklass.

Vem vill du hylla på Alla hjärtans dag? Den efterlysningen gick ut i början av veckan. Här är några av de sydsvenska hjärtevännerna.

Sofie Wilén från Landskrona och hennes älskade särbo (eller kärbo) Jonas Lindström från Malmö.
Foto: Privat

Att så mycket värme, omsorg, respekt, förtroende, klokhet, spontanitet, tro och KÄRLEK kunde vara paketerat i en och samma person, det kunde jag aldrig ens våga drömma om innan jag mötte dig!! Du är allt det där och så mycket mer. Älskade Jonas, du är min kärleks kärlek. Du, jag och Paris.

/Din Sofie

Emma Ahlberg vill hylla sina fina barn. På bilden, som är tagen i Skagerak, syns barnens pappa Martin, Emma samt Nils, 2, Wilmer, 7, och Tyra 9 år.
Foto: Privat

Vill gärna skicka en hälsning till mina fina barn Tyra, Wilmer och Nils.

Emma Ahlberg från Vellinge.

Sandra Jönsson hyllar världens bästa sambo.
Foto: Privat

Min sambo är världens bästa inte bara sambo/livskamrat/vän/son utan även pappa till våra flickor samt styvpappa till mina 2 barn sen tidigare förhållande. Vi älskar honom massor!!

Sandra Jönsson

Helga Vari och Ronnie Roos.
Foto: Privat

Hej skulle vilja hylla min flickvän Helga Vari, vi träffades för 5 år sedan januari -15, Efter endast 6 mån tillsammans så fick jag det dystra beskedet att jag drabbats av aggressiv prostata cancer (spridd) , samtidigt som vi va i en fas där vi lärde känna varandra, hon har under hela denna period varit mitt stora stöd o kärlek mitt i allt/ alla behandlingar som jag gått igenom hon är värd en stor ros !  

Mvh Ronnie Roos Norrhult utanför Växjö

Mina elever på Läredaskolans högstadium i Hässleholm ger mig värme och glädje varje dag. Jag brukar säga att jag är ”kär” i dem. 

Mvh Johanna Rosengren

Dahlia och Omar Kathum bor i Staffanstorp.
Foto: Privat

Jag och min man Omar firar 11 år som gifta i sommar. Vi gifte oss ganska tidigt (20 respektive 21 år gamla). Ingen trodde på att vi skulle klara av allt vad äktenskap innebär. I dag är vi lyckligt gifta, bor i hus och har två fina barn på 9 och 4 år. Vi har gått igenom allt mellan himmel och jord men vår kärlek övervinner alla odds. 

Dahlia

Annelie Algotsson och Jonas Malm.
Foto: Privat

Mitt fina älskade hjärta Jonas Malm.

Vill på detta lilla vis skicka en liten hälsning i vår svåra tid då du varit sjuk länge men snart får du komma hem till oss om allt går som det ska. Då ska jag pussa extra på dig.

Älskar dej jättemycket & tänker på dig hela tiden, snart är det vi igen!!

Puss din Annelie 

Hanna Larsson hälsar till sin kärlek.
Foto: Privat

Tack för du varit vid min sida och hjälpt mig igenom den svåraste och jobbigaste tiden i hela mitt liv. Vi för ALLTID.

Hanna Larsson

Louise Christensen och sonen Liam.

Jag vill skicka en hälsning till min son. Att för mig är han världens finaste lillkille och att jag tror på honom att han ska nå sina fotbollsdrömmar.

Louise Christensen

Sandra Friberg, 37, projektassistent, Staffanstorp.
Foto: JENS CHRISTIAN

”Jag vill ge min hälsning till min mamma. Och så hoppas jag att min sambo fixar till något riktigt romantiskt. Alla som känner oss vet vad jag menar”, säger Sandra Friberg från Staffanstorp.

Anneli Evers, 46, kommunikatör, Malmö.
Foto: JENS CHRISTIAN

”Jag vill skicka en hälsning till alla medmänniskor. Alla behöver en kärlekshälsning. Egentligen 365 dagar om året. Såklart vill jag också skicka en hälsning till min dotter Kira”, säger Anneli Evers, 46, kommunikatör, Malmö.

Mariam Al-Shaykhly, 40, Lomma.
Foto: JENS CHRISTIAN

”Jag vill skicka min hälsning till min dotter Sara. Jag ska köpa blommor och tänder ljus och gör en extra fin kvällsmat på lördag så vi får det mysigt”, säger Mariam Al-Shaykhly, 40, Lomma.

Anna Änghede, 24, undersköterska, Malmö med dottern Ingrid, 8 månader.
Foto: JENS CHRISTIAN

”Jag vill skicka en alla hjärtans hälsning till min sambo Christopher. Vi ska ut och äta på Alla hjärtans dag”, säger Anna Änghede, 24, undersköterska, Malmö.

Gottfrid Sjödahl, 36, forskare, Malmö med Iben, 1 år.
Foto: JENS CHRISTIAN

”Jag vill skicka min hälsning till min svärmor Gittan i Västerljung. Jag ska fira med min familj i Malmö”, säger forskaren Gottfrid Sjödahl, 36, forskare, Malmö med Iben, 1.

Relationsexpertens bästa tips på alla hjärtans dag
Ladda ner app!

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!