Här är kändisarnas kärlekshälsningar

Publicerad

Vem vill du skicka kärlek till på alla hjärtans dag?

Kvällsposten frågade några sydsvenska profiler.

Foto: CHRISTER WAHLGREN / KVP/ EXPRESSEN

Anna-Lena Brundin Bergelin, 58, komiker och skådespelerska, Malmö: 

– Det var inte lätt. Det är många som behöver det. Özz Nûjen behöver det. Han är en väldigt god vän som har det lite jobbigt just nu. Även mina små barnbarn som har vinterkräksjukan.

Foto: JENS CHRISTIAN / EXPRESSEN/KVÃ?LLSPOSTEN

Karin Laserow, 67, antikhandlare och TV-personlighet, Vollsjö:

– Jag har alltid plats för kärlek i mitt liv. Faktiskt är det så att kärnfamiljen är det viktigaste för mig - min man och min dotter. Och skulle jag och min hund prata samma språk så skulle han också få en liten hälsning.

Foto: LUDVIG THUNMAN / LUDVIG THUNMAN EXPRESSEN

Tareq Taylor, 48, krögare och TV-kock, Lomma:

– Jag kan inte annat än att skicka kärlek till min fru. Mängder med kärlek. Sen skulle jag även vilja skicka kärlek till August No Stress Surf Café i Malmö, som är ett fantastiskt trevligt projekt. Så lite extra kärlek till dem.

Foto: PEO MÖLLER / KVP/EXPRESSEN

Sandra Mastio, 38, vinnare av Sveriges mästerkock 2015, Limhamn:

– Familjen är det enkla svaret, men de får min kärlek varje dag. Shit, det var faktiskt en svår fråga. Jag vill skicka kärlek till alla som har en dålig dag helt enkelt. Och till alla nättroll, för de känns så ensamma och sorgliga.

Foto: TOMAS LEPRINCE

Zećira Mušović, 21, fotbollsmålvakt, Malmö:

– Jag skulle vilja rikta massor av kärlek till min familj, pojkvän och alla mina underbara vänner som gör vardagen bättre.

Foto: CHRISTER WAHLGREN / KVP/ EXPRESSEN

Eva Rydberg, 74, skådespelerska, Helsingborg:

– Till alla som jobbar på sjukhus och till de som tar hand om våra gamla.

Foto: DARKO BANDIC / AP TT NYHETSBYRÅN

Jim Gottfridsson, 25, handbollsspelare, Flensburg:

– Jag vill skicka kärlek till min flickvän och dotter. Och givetvis till min mamma och pappa i Sverige också.

Kristoffer Appelquist, 43, komiker, Hägersten:

– Min dotter, Cecilia och hennes fina flickvän, Agnes! Jag hoppas att de firar varandra ordentligt idag!

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag