Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Man följde horoskopets råd – och blev miljonär

Horoskopet sa att mannens tursiffra var 6. Det visade sig stämma. En lott med den slutsiffran gav en skåning en miljon kronor. Foto: Pressbild

Mannen läste horoskopet och fick veckans tursiffra presenterad för sig.

Efter att ha köpt en Trisslott med samma slutsiffra stod det klart att det var ett klokt val – mannen kan nu tacka stjärnorna för att han är miljonär.

Stjärnorna stod kanske rätt i skyn i slutet av förra veckan när mannen från Helsingborg läste sitt horoskop. Enligt stjärnorna var hans turnummer 6 och när det var dags att köpa en Trisslott tittade han aktivt efter en lott som slutade med 06.

Mannen tog lotten, och det visade sig vara klokt. När han skrapat den stod det klart att han just vunnit en miljon kronor och trots att han läst horoskopet kände han sig ändå lite osäker.

– Jag tror ju inte på sånt där egentligen, säger mannen som är i 40-årsåldern till Svenska Spels vinnarkommunikatör Magnus Fridell.

Pengarna kommer förstås väl till pass för den nyblivne miljonären. Utöver några hål som ska fyllas planerar han även att bjuda sina föräldrar på en resa.

Vinnaren vill vara anonym.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!