Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Nya spelningar av Depeche Mode och Guns N' Roses

Foto: TONY ANDOLFI/SPLASH NEWS / TONY ANDOLFI/SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Foto: MAGNUS LILJEGREN / STELLA PICTURES MAGNUS LILJEGREN

Syntbandet Depeche Mode och Guns N' Roses kommer till Danmark i sommar.

Båda banden spelar i Odense i juni.

– Vi är enormt stolta över att Depeche Mode valt att göra en festivalkonsert i Odense, säger John Fogde, presschef för festivalen Tinderbox/Down the Drain till Danmarks Radio.  

Först ut är Guns N'Roses som kommer till Odense den 6 juni nästa år. Enligt ett pressmeddelande från Livenation är konserten en del i bandets turné "Not In This Lifetime Tour", enligt TV2

Det är andra gången på ett år som Guns N'Roses besöker Danmark. Tidigare i hölls en konsert på Parken – och kritiserades. Många vittnade om en dålig akustik. 

Och nu får bandet chans till revansch när man besöker Odense. Biljetterna släpps den 16 november klockan 10.00.

Guns N'Roses och Depeche Mode

Men Guns N'Roses är inte det enda storbandet som kommer till Danmark. I slutet av månaden – den 28 juni – kommer Depeche Mode till Tusindårsskoven i Odense. Det är första gången som syntbandet spelar på en festival i Danmark.

– Vi är enormt stolta över att Depeche Mode valt att göra en festivalkonsert i Odense. Det är ett otroligt viktigt namn i musikhistorien, som har inspirerat alla från Nephew till Rammsten. De har och som har ofantligt många hits att konserten bara kan bli en jättefest, säger John Fogde, presschef för Tinderbox, Down the Drain till Danmarks Radio. 

Med hits som "Just can't get enough och "People are people" satte Depeche Mode sin prägel på 80-talets musik.