Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Grov misshandel under natten – två anhållna

En man blev grovt misshandlad i en trappuppgång i Landskrona under natten.

Mannen fördes till sjukhus, samtidigt som en person greps och anhölls.

– En person misstänks för grov misshandel, säger Katarina Rusin vid polisen. 

Det var strax efter klockan 22.00 som polispatruller ryckte ut till en adress i Landskrona efter rapporter om bråk på platsen.

En skadad person hittades i en trappuppgång, och fördes till sjukhus.

– När vi kom dit kunde vi konstatera att en person blivit utsatt för en misshandel och han fick åka till sjukhus med ambulans, säger Katarina Rusin vid polisens ledningscentral i region Syd.

Helsingborgs Dagblad rapporterar att en man i 45-årsåldern greps och anhölls under natten, misstänkt för att ha varit inblandad i misshandeln.

Ytterligare en person har anhållits i sin frånvaro, enligt tidningen. 

– Händelsen rubriceras som grov misshandel, säger Katarina Rusin.

Knivhuggen av rånare

Händelsen är det andra grova brottet i Landskrona under onsdagskvällen. Vid klockan 20.23 under gårdagen ryckte polis ut till Häljarp efter att en person blivit knivhuggen.

Det är oklart hur skadad personen blev – men ha kunde prata med polispatrullerna som ryckte ut. Enligt polisen försökte rånarna kommer över mannens jacka och händelsen rubriceras som mordförsök.