Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Granne skitförbannad efter hundens "bomb"

Argaste skylten i Malmö?Foto: Niels Paarup- Petersen
"Det är nog ingen liten som lämnat den här laddningen", säger Niels Paarup-Petersen som såg skylten och lade ut den på sociala medier.Foto: Privat

Att stiga i hundskit är riktigt äckligt.

Att köra gräsklipparen över en rejäl laddning skit är förmodligen ännu värre - vilket grannen bakom den här skitarga lappen verkar tycka.

– Det är tydligen ingen liten hund som har lämnat det här, säger Niels Paarup-Petersen som tog en bild av årets kanske argaste skylt.

Den enorma laddningen med färskt hundbajs ligger prydligt mitt i gröningen framför några radhus i Malmöstadsdelen Kulladal. Hur länge den legat där oklart men någon har helt uppenbart tröttnat ordentligt och författat en mycket arg skylt på temat "arga lappen".

Niels Paarup- Petersen, till vardags ledare för Centern i Malmö, såg skylten häromdan och kunde inte låta bil att ta en bild av både högen och skylten.

– Det är någon som har lackat ut ordentligt, säger han.

Skylten är textad och personen bakom den frågar med stora bokstäver och mustigt språk om den som inte plockade upp avskrädet efter hunden är "dum i huvudet" och skyltskrivaren kallar hundrastaren för en "snål fan".

Den arga skylten signeras "han som ska klippa här".

Inga andra problem med bajsbomber

Trots den enorma laddningen mitt på gröningen upplever inte Niels Paarup- Petersen att platsen är särskilt illa utsatt av bajsbomber.

– Nej, generellt upplever jag att folk är ganska bra på att ta upp efter hundarna. Här har jag inte sett att det skulle vara något problem tidigare, säger han.

Men oönskat hundbajs i det offentliga rummet är något som brukar väcka heta känslor. När Niels Paaruup- Petersen lade upp sin bild på sociala medier fick han stort gensvar.

– Många tycker att den är rätt rolig, andra säger att de ha blivit precis lika arga om de hade sett den, säger han.

Så står det på skylten

Till dig som inte plockar upp "bomber" som denna, är du dum i huvudet? Eller?

Vem fan tycker du ska göra det? Din jävla gris!!

Köp bajspåsar din snåle fan........

Tack, han som ska klippa här