Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Fylla, misshandel och mordförsök under fredagen

Polisen södra Sverige hade att göra under fredagen.

Från flera städer larmades det om grova våldsbrott. I Limhamn i Malmö misshandlades en ung man av okända gärningsmän. Brottsoffret har dock inte kunnat höras.

– Han var för onykter, säger Calle Persson på polisens ledningscentral.

Efter en knivskärning i Trelleborg misstänks en man för mordförsök. 

Klockan 03.23 under fredagsnatten larmade en privat person polisen till Linnégatan i Limhamn. EN person hade då misshandlats av två okända våldsmän. Den misshandlade, en man i 25-årsåldern, fördes till sjukhus. De två gärningsmännen är på fri fot. Händelsen rubriceras som grov misshandel men de exakta omständigheterna är oklara då brottsoffret inte kunnat höras.

Gripen i 20-årsåldern

I Trelleborg larmades polis vid 01-tiden till ett bråk i området Pilevall. På plats hittades en knivskuren man i 20-årsåldern som tagits om hand av privatpersoner. Den skurne fördes till sjukhus. Blott en dryg timme senare kunde polisen gripa en misstänkt för händelsen, som rubriceras som försök till mord alternativt dråp. Även den misstänkte är i 20-årsåldern.

– Vi har även tagit en bil och några föremål i beslag, säger Calle Persson.

Painballattack

I Växjö larmades polis strax efter midnatt då någon avlossat en tiotal skott med ett paintbollgevär mot en balkong. En person ska även ha träffats av de klibbiga kulorna. Händelsen rubriceras som ofredande.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!