Foto: / Jan EmanuelssonFoto: / Jan Emanuelsson
 Foto: / Jan Emanuelsson
Norrgående körfält är avstängt. Foto: / Jan EmanuelssonNorrgående körfält är avstängt. Foto: / Jan Emanuelsson
Norrgående körfält är avstängt. Foto: / Jan Emanuelsson

Flera personer i olycka – en av bilarna i diket

Publicerad

Polis, ambulans och räddningstjänst har larmats om en trafikolycka i Bjuv.

Två bilar har krockat och flera personer uppges vara inblandade.

Skadeläget är oklart.

Larmet om olyckan nådde polisen klockan 16.21 på tisdagseftermiddagen. Enligt inledande uppgifter har en bil hamnat i diket på Sjukhusvägen i skånska Bjuv.

Norrgående körfält har stängts av under räddningsarbetet.

Polisen meddelar 16.40 att taket på en av bilarna kommer att klippas upp, för att få ut passagerare.

Enligt polisens hemsida har tre personer förts till sjukhus med ambulans efter olyckan, skadeläget är fortfarande okänt.

Vägen kommer att saneras på bildelar innan trafiken kan släppas på igen.

Båda fordonen behöver bärgas.

Magnus Andersson
Magnus Andersson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag