Flera bilar var inblandade i olyckan. Foto: Andreas Holm
Flera bilar var inblandade i olyckan. Foto: Andreas Holm

Flera bilar inblandade i trafikolycka

Publicerad

Fem personbilar har varit inblandade i en olycka på E6 utanför Lomma.

Ingen person uppges ha kommit till allvarlig personskada i samband med masskrocken.

– Någon eller några har klagat på nacksmärtor, säger Stephan Söderholm, pressinformatör vid polisens kommunikationscentral i region syd.

Olyckan inträffade i norrgående riktning norr om Lomma. Polisen larmades klockan 16.30.

Enligt SOS ska alla personer ha varit ute ur bilarna efter olyckan.

Olyckan inträffade mitt i eftermiddagsrusningen vilket inledningsvis orsakade en hel del köer.

Under räddningsarbetet fick vägen stängas för trafiken och leddes också om.

Men strax före klockan sex var vägen dock öppen för trafik igen.

Enligt Stephan Söderholm finns inga uppgifter om några allvarligare personskador.

Magnus Andersson
Magnus Andersson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag