Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fick arm uppkörd i ändan under biobesök

Offret överfölls i en biosalong, dock inte denna.
Foto: Sara Strandlund

Plötsligt kände den 25-årige mannen hur en arm stacks in i anus på honom under biobesöket.

Händelsen inträffade på en biograf i Köpehamn och orsakade svåra skador på offret.

Polisen kunde efteråt gripa en 50-årig man som misstänkt för dådet.

Det var i en speciell miljö det misstänkta övergreppet skedde, en biograf och sexklubb för homosexuella i Köpenhamn.

Men därmed inte sagt att det var fritt fram för besökarna att göra som de önskade.

Den 25-årige mannen har berättat att han uppehöll sig i ett av rummen när han utsattes för den särdeles grymma attacken.

Enligt anklagelsen pressade den 50-årige mannen in sin arm i offrets ändtarm, trots att den 25-årige mannen förtvivlat skrek flera gånger att han skulle sluta.

Svävade i livsfara

Polisen har efteråt bedömt att den 25-årige mannen svävade i livsfara. Mannen ådrog sig allvarliga skador och fördes i ambulans till sjukhus, där han senare opererades flera gånger.

Den 25-årige mannen uppges ha blivit stomiopererad som en följd av attacken.

Den 50-årige mannen har nekat till brott, men häktades ändå vid en domstol i Köpenhamn under tisdagen.  Händelsen har rubricerats som grov våldtäkt.

Eftersom den misstänkte nekar till brott har mannen redan aviserat att han tänker överklaga häktningen till högre instans.

Ägaren: "Kan ske överallt"

Ägaren till sexbiografen säger till BT att han aldrig har varit med om något liknande.

Han berättar också att de flesta av besökarna är stamkunder, men att han aldrig sett varken 25-åringen eller 50-åringen på klubben tidigare.

– Det skulle överraska mig om det är några av våra regelbundna besökare, för vi känner inte igen dessa två män. Så saken har inget med oss att göra. Den här typen av våldsamt sex kan ske var som helst, på en bakgård, på en toalett eller i en tågkupé. Det är inget vi kan stoppa, säger ägaren till den danska tidningen.

Ägaren blev själv uppmärksammad på det brutala övergreppet i söndags när han blev kontaktad av polisen.

– De två männen befann sig i rummet precis bredvid omklädningsrummet där det var massor med folk vid det här tillfället. Men ingen har hört något osedvanligt. Därför frågar jag mig varför den här unge mannen inte bankade på väggen, säger ägaren till BT.

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!