Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Får frågor om "happy ending" varje vecka

JÄTTEARG. Pornpinum Meejaii blir riktigt arg när män ringer till hennes massagsalong och ber om massage med "happy ending". – Jag har aldrig gett någon smutsig massage, säger hon.Foto: Christer Wahlgren

På skyltfönstret står det "ingen intimmassage". Ändå får Pornpinum Meejaii varje vecka förfrågningar från män om massage med "happy ending". Hon bedriver medicinsk massage, är stolt över sitt jobb och vill inte förknippas med sexuella tjänster.

– Jag blir mycket ledsen över att människor tänker så om mig och salongen, säger hon.

Pornpinum Meejaii har fått nog. Hon är trött på män som ringer för att fråga om sex och massage med så kallad "happy ending". Nu säger hon och andra thaimassörer ifrån – de vill inte att deras företag ska ses som förtäckta bordeller.

Pornpinum Meejaii är utbildad sjukgymnast och hennes verksamhet är inriktad på medicinsk massage. I 27 år har hon jobbat som massör – fyra år på den nuvarande salongen – och ändå får hon förfrågningar om sex varje vecka.

Män tänker på sex

På golvet i hennes salong finns en madrass och en massagebänk. När vissa män ser madrassen tror de att här erbjuds sexuella tjänster.

– Jag ser i deras ögon att de inte tänker bra saker om mig. Men madrassen är viktig för att hjälpa människor, den kan vara bra för folk som har mycket problem i kroppen. Man kan vända, trycka rätt och ibland trampa om kroppen är spänd.

Blir arg efter skamliga förslag

Hon blir arg när hon får skamliga förslag från manliga kunder.

– Ibland ringer de och säger att de betalar extra och frågar om "happy ending". När de ringer brukar jag säga att om du kommer hit snabbt så kan hjälpa dig, jag väntar på dig. Då kan du ligga på madrassen och så klipper jag snoppen av dig och kastar ut den på gatan.

Pornpinum Meejaii är van vid att säga ifrån. Hon hotar påträngande kunder med polisen och är inte rädd för att höja rösten. Men det är jobbigt med alla samtal och vissa kvällar när hon jobbar sent kan hon vara rädd för att någon ska komma dit.

Får massage för benen

Sanna Björke har fått massage hos Pornpinum Meejaii under flera års tid. Efter en mycket komplicerad förlossning för drygt tre år sedan blev hon förlamad i båda benen. Efter många timmars massage, kan hon nu både gå och köra bil igen. Hon blir också arg över hur de som utövar thaimassage behandlas och tror att mycket handlar om fördomar.

– Om vilken annan kvinna som helst hade råkat ut för det här tror jag att man hade tagit det på större allvar. Man kan inte gå in på en vanlig salong och bete sig på det sättet, då tror jag att samhället hade reagerat på ett helt annat sätt.

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!