Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Familjen Ganekind hittade X – efter tre timmars letande

Maria Rydhagen, till höger i bild, var X på fredagen – men hittades av familjen Ganekind. Här Ella, 11, år, Fredrik, 47, Isa, 7, och Johanna, 42. Foto: Kvällsposten

X är hittad! 

Kvällsposten har tidigare gått ut med att Mr – eller Mrs – X kommer att finnas på Katrinetorps julmarknad. 

Den som hittar X vinner pengar – och på fredagen tog det tre timmar att bli hittad. 

– Det var delvis på håret och att hon hade gått omkring här hela tiden, säger Fredrik Ganekind, 47, som hade läst om X i Kvällsposten. 

Den första av tre "Mr X", i år bara kallad X, på Katrinetorps julmarknad var Maria Rydhagen. Kvällsposten nyhetschef och krönikör. 

Hon kom till Katrinetorps julmarknad mellan klockan 12 och 13 och gick runt bland besökarna i över tre timmar innan hon till slut blev hittad. 

Och trots att många besökare frågade efter ledtrådar i Kvällspostens bod, blev det till slut familjen Ganekind i Mossby som hittade X. Pappan i familjen, Fredrik, 47, gick fram till X, klappade henne på axeln och önskade God jul. 

Några minuter tidigare hade han spelat på Kvällspostens chokladhjul och sett X-profilen i tidningen och på sajten. 

– Det var delvis på håret och att hon hade gått omkring här hela tiden. Hon hade kommit ungefär samtidigt som oss och jag såg i livechatten, där hon lägger ut ledtrådar, att hon stod och tittade på julkonserten, säger Fredrik Ganekind.

 

 

Vann 400 kronor

Totalt vann familjen, bestående av pappa Fredrik, mamma Johanna, 42, och barnen Isa, 7 och Ella 11. 

Eftersom det hade gått fyra timmar vann familjen 400 kronor. 

Maria Rydhagen, som var X, berättar att det var kul. 

– Det var kul att det var en superglad familj som fångade in mig. Jag märkte att de var uppmärksamma på min närvaro, och det betalade sig, säger Maria som hela tiden höll Katrinetorps besökare uppdaterade med ledtrådar i Kvällspostens app. 

Där lade hon bland annat ut att hon satt och fikade, stod och tittade på julkonsert och att hon gått förbi julgranen. Den uppmärksamme kunde enkelt följa hennes vandring på marknaden. 

– Det är roligt att gå omkring, jag har kollat på allting. Det är kul med julmarknad, fortsätter Rydhagen. 

På lördag och söndag får DU en ny chans – då är det en ny X på plats på julmarknaden och du kan vinna pengar om du klappar hen på axeln med en Kvällsposten, eller visar upp Kvällspostens app och hälsar God jul. 

 

 

LÖRDAGENS "MR X"

På lördagen får du en ny chans att hitta Mr X. Denna gången är det en person som är en baddare på att rimma. Volym i håret och trevlig atttityd – och kanske har du läst hens alster i Sydsveriges största tidning. I så fall bör du knacka hen på axeln på Katrinetorp och visa upp dagens papperslaga av Kvällsposten – eller appen i telefonen – och säga "GOD JUL". 

Då kan du också vinna pengar för att ha hittat X! 

 

Lördagens Mr X är en baddare på att rimma.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!