Ex-prinsessan Alexandras firande efter succédebuten

Grevinnan Alexandra, omgiven av sina söner prins Nikolai, 19, till vänster och prins Felix, 16, till höger.
Foto: JENS CHRISTIAN
Foto: JENS CHRISTIAN

Ex-prinsessan Alexandra gjorde succé när hon trollband publiken i Malmö arena.

När de sista tonerna av hennes hit ”Wash me  away” tonade ut var hon förvandlad till en pop-prinsessa,

– Efteråt firade hon med sina allra närmaste, säger hennes privatsekreterare Helle von Wildenrath Løvgreen till tidningen BT.

Framträdandet på Malmö arena på lördagskvällen charmade hela den särskilt inbjudna publiken. Tidigare har låten mötts av ljummen kritik bland experter, Ekstrabladet, till exempel, har gett den betyget 1 av 6.

Men i Malmö arena togs den emot med öppna armar, vilket säkert gladde grevinnan som alldeles innan hon gick upp på scen avslöjade för Kvällsposten att nerverna mer eller mindre låg utanpå.

– Jag känner mig faktiskt lite nervös, sa hon.

Artist i hela sitt liv

Av nervositeten syntes och hördes dock inget. Framträdandet beskrevs som säkert.

– Det lät som om hon har varit artist i hela sitt liv. Hon var avslappnad och hjärtlig på alla sätt, sa Kvällspostens mångårige nöjesskribent Olle Berggren som satt i publiken.

Med sig som extra stöd i arenan hade Alexandra sina söner, prins Nikolai och prins Felix. Inför framträdandet var de båda prinsarna tydliga med att deras mamma kunde räkna med deras fulla stöd

Pop-prinsessan, grevinnan Alexandra, hyllades i Malmö arena efter sin debut som popsångerska.
Foto: JENS CHRISTIAN

Grevinnan Alexandra tillät sig dock inte att stanna och njuta av hyllningarna i arenan. Strax efter att hon gått av scen höll hon en kortare presskonferens. Sedan lämnade hon Malmö arena och drog sig tillbaka för att i lugn och ro fira succén i sällskap av de som står henne allra närmst.

Tredelad fest i arenan

Exakt hur och var grevinnan firade vill hennes privatsekreterare inte avslöja med annat än att hon (grevinnan Alexandr) umgicks med sina närmaste.

Festkvällen i Malmö arena var i själva verket en trippelfest: arenan fyllde tio år, byggmästaren bakom den, Percy Nilsson, firade sina första 75 år och hans fru, Lotta blev 60.

Låten som grevinnan Alexandra sjöng är inspelad till förmån för välgörenhetsorganisationen Stars for life som hjälper aids-sjuka i södra Afrika. Organisationen är grundad av Malmö-miljonären Dan Olofsson, som själv var en av gästerna på den storslagna och stjärnspäckade festen.

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!