Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Eric Saade uppträder på Välas parkering

Väla centrum presenterar nu en egen musikfest. I vår ska en scen byggas upp på köpcentrets parkeringsplats.

För underhållningen står Eric Saade, Sean Banan och Ulrik Munther.

– Vi vill göra det Välamässigt och då går vi "all in", säger Ulrika Nordström, marknadsansvarig på Väla till hd.se.

Sommarens festivaler tycks än vara avlägsna. Men redan i vår arrangerar köpcentret Väla utanför Helsingborg en helt ny musikfest. Till den 25 maj ska en scen ha byggts upp på köpcentrets parkering.

– Vi har gjort så att 10 000 ska kunna få plats och vi arbetar med att eventuellt kunna utöka området så att det kan ta 15 000. Vi kommer också att ha mat och dryck på området och det ska hända fler saker mellan artistuppträdandena, säger Ulrika Nordström till hd.se.

För ung och gammal

Och för den som kan sin Melodifestival är artisterna välkända. Sean Banan och Ulrik Munther lyckades Väla boka redan innan årets framgångar i Melodifestivalen. Eric Saade flyttar sin turnépremiär till Helsingborg och kommer med en fullskalig show till musikfesten.

– Vi ville ha artister som passar vår målgrupp. Det ska vara något för både yngre och äldre, säger Ulrika Nordström till hd.se.

Köpcentret försökte in i det sista även få med Lena Ph på sin artistlista men lyckades inte. Ulrika Nordström beklagar att det inte blev några kvinnliga artister, men lovar däremot en kvinnlig dj.

Arrangemanget kommer att kräva en biljett. En sådan får den som handlar för sammanlagt 1000 kronor i Välas butiker under perioden 27 mars till 25 maj.

Ulrika Nordström har stora förhoppningar på det helt färska arrangemanget.

– Vi önskar förstås att det är 25 grader varmt och en fin solnedgång, säger hon till hd.se.