En person till sjukhus efter singelolycka

Publicerad

En person har förts till sjukhus efter en singelolycka i stadsdelen Vallås i Halmstad.

– Det är en kvinna i en personbil som har kört in i ett räcke vid en korsning och voltat, säger Peter Adlersson, vid polisens ledningscentral Väst.

Larmet om olyckan – som inträffade i stadsdelen Vallås i Halmstad – kom vid 10.04.

– Det är en singelolycka. En kvinna i en personbil har kört in i ett räcke vid en korsning och voltat, säger Peter Adlersson, vid polisens ledningscentral Väst.

Olyckan ska ha skett i korsningen mellan Kornhills Långgata och Sutarängsvägen, enligt polisens uppgifter.

Kvinnan har förts till Hallands sjukhus i Halmstad med nackskador. 

"Kan vara något fel på bilen"

Orsaken till olyckan är ännu inte känd.

– Man tror att det kan vara något fel på bilen. Räddningstjänsten har dragit bilen åt sidan så att övrig trafik ska kunna passera förbi, säger Peter Adlersson.

Bärgare är beställd som kommer att ta hand om bilen.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag