Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

En fastighetsförvaltare blev medvetet påkörd

En fastighetsförvaltare bad en kvinna att inte parkera på en plats där parkeringsförbud rådde - då ringde kvinnan upp sina släktingar som misshandlade mannen.
Foto: MIKAEL NILSSON

Ett bråk om parkering slutade med att en man i 30-årsåldern mejades ner av en bil. Dramat ska enligt uppgift ha utspelat sig inför flera vittnen på Thomsonsväg 50 i Malmö vid 20-tiden. 

Enligt uppgifter till Kvällsposten ska bråket ha startat med att en fastighetsförvaltare uppmanade en kvinna att inte ställa sin bil där det är förbud att parkera. Kvinna ringde då släktingar som kom till platsen, ett större bråk uppstod och under bråket ska fastighetsförvaltaren medvetet ha blivit påkörd. 

Den skadade fastighetsförvaltaren fördes med ambulans till sjukhus i Malmö.

Mannen har lindriga skador, uppger sjukhuset. 

Flera polispatruller sändes till platsen. 

I nuläget är polisens brottsrubricering misshandel. 

– Vi har gripit fyra personer. En person är påkörd och det har varit slagsmål på platsen. En del är förda till sjukhus. Var brottsrubriceringen landar på i slutändan får vi se, säger Björn Svensson, inre befäl i Malmö. 

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!