Efter det misstänkta mordet sökte polisens tekniker igenom området där personen ska ha dödats. Foto: Jens ChristianEfter det misstänkta mordet sökte polisens tekniker igenom området där personen ska ha dödats. Foto: Jens Christian
Efter det misstänkta mordet sökte polisens tekniker igenom området där personen ska ha dödats. Foto: Jens Christian
Mannen ska ha dött efter att han blivit grovt misshandlad i stugan. Foto: Jens ChristianMannen ska ha dött efter att han blivit grovt misshandlad i stugan. Foto: Jens Christian
Mannen ska ha dött efter att han blivit grovt misshandlad i stugan. Foto: Jens Christian
Mannen ska ha kommit till stugan under onsdagskvällen då bråk ska ha uppstått. Foto: Jens ChristianMannen ska ha kommit till stugan under onsdagskvällen då bråk ska ha uppstått. Foto: Jens Christian
Mannen ska ha kommit till stugan under onsdagskvällen då bråk ska ha uppstått. Foto: Jens Christian

Duo häktade efter mordet i Degeberga

Publicerad

En 42-årig man har häktats på sannolika skäl misstänkt för att ha mördat en man i 65-årsåldern i Degeberga i Skåne. Även en 37-årig kvinna häktades för inblandning i mannens död. Kvinnan är på sannolika skäl misstänkt för grov misshandel, uppger Lennart Johansson, lagman vid Kristianstads tingsrätt, till TT.

Det var på torsdagsmorgonen som polisen larmades om ett bråk i en stuga i Degeberga stugby.

Där hittades den allvarligt skadade mannen, som senare avled på sjukhus.

Enligt polisen ska mannen av någon anledning ha kommit till stugan under onsdagskvällen och bråk uppstått.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag