Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Det går utför för
kronprinsfamiljen

Prinsessan Mary av Danmark med dottern och prinsessan Josephine.
Foto: Martin Høien
Foto: Patrick Van Katwijk
Foto: Patrick Van Katwijk
Foto: Schneider / Most Wanted Pictures
Foto: Schneider / Most Wanted Pictures
Foto: Martin Høien
Foto: Martin Høien
1 / 8

Det danska kronprinsparet Frederik och Mary gillar friluftsliv med barnen.

Just nu susar de omkring i Verbiers backar.

Vintersemestern har blivit lite av en tradition och i veckan var det fotografering som gällde för hela gänget.

Den danske kronprinsen Frederik och kronprinsessan Mary har tagit med de fyra barnen prins Christian, prinsessan Isabella, prins Vincent och prinsessan Josephine till semesterparadiset Verbier i år igen. I Danmark är det just nu sportlov och därför passar det fint med en resa.

De soliga backarna i Schweiz blir en paus för familjen som annars bor i Frederik VIII:s palats hemma i Danmark. Nu susar tvillingarna Josephine och Vincent, 4 år, runt med storasyskonen Isabelle, 8, och Christian, 10, på färgglada pulkor glada och glamorösa Verbiers vita backar.

Off-piståkning i världsklass

Den schweiziske skidorten har en av världens bästa off-pist åk. Hur snabbt det går för kungligheterna i backen vet ingen, men barnen är busiga och bilderna är sköna.

Mary är som vanligt stilsäkert vinterklädd och Frederik ler charmigt med sin sportiga look. Det är ingen slump att just Verbier är destinationen för det populära kronprinsparet. Hotellet där de bor är väldigt "chic", känt för en minimalistisk inredning i kombination med alpint trä. Förutom kungligheter håller gärna både kändisar och några av världens bästa skidåkare till i Verbiers omtalade backar.

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!