Paradise hotel-deltagaren Caroline, 18, onanerar i tv: "Synd att det måste vara ett tabu". Foto: Tv3.Dk
Paradise hotel-deltagaren Caroline, 18, onanerar i tv: "Synd att det måste vara ett tabu".  Foto: Tv3.Dk

Därför onanerar Caroline, 18, i tv

Publicerad

Caroline, 18, berättar för Ekstrabladet att hon inte skäms ett dugg.

Anledningen till att hon onanerar i tv-programmet Paradise hotel är för att det råder ett tabu kring kvinnlig onani.

– Det är synd, säger hon.

Hon är en av tio deltagare i den danska versionen av den omtalade tv-såpan Paradise hotel. 18-åriga Caroline, som kommer från Frederiksund i närheten av Köpenhamn, är just nu rubrikmakare i vårt västra grannland, efter att hon onanerat i programmet.

Caroline och en annan av deltagarna, 20-åriga Julia, onanerade tillsammans, enligt Ekstrabladet omringade av de andra deltagarna. Till den danska tidningen berättar Caroline att hon ser sig själv som en öppen person och att onani för henne inte nödvändigtvis är privat.

Caroline hoppas vinna Paradise hotel

Avsnittet där Caroline och Julia onanerar sänds i danska TV3 i kväll och det är inför programmet som Caroline pratat med Ekstrabladet. Hon vill sätta fingret på den skamkultur som råder kring kvinnlig onani.

– Jag tycker verkligen att det är synd, säger hon.

– Synd att det måste vara ett tabu för kvinnor att onanera, eftersom de flesta ju gör det, säger Caroline till Ekstrabladet.

Caroline, Julia och de andra Paradise hotel-deltagarna har varit i den danska hetluften sedan i fredags då det första avsnittet på den tolfte säsongen av den populära serien hade premiär. Caroline hoppas gå i Monique von Appens fotspår. Monique vann förra säsongen och korades till "Miss Paradise". Hon vann då 250 000 danska kronor.

Till Ekstrabladet säger Caroline att onanisessionen inte är någonting hon önskar ogjort.

– Jag ångrar det inte, slår hon bestämt fast.

 

Följ Kvällsposten på Facebook och Twitter – där kan du diskutera och kommentera alla våra artiklar!​

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag