Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Bunkerläkaren hade hemligt sexkontrakt

I "kontraktet" står det att tidsfristen från början är tio år, och då ska personen som kontraktet gäller tvingas ställa upp på samlag, på oralsex, på att raka köshåret, och på att pierca sig.
Foto: Polisen
"Kontraktet" som hittades i läkarens dator.
Foto: Polisen
Bunkern där mannen misstänks ha hållit kvinnan fången.
Foto: Polisen

I morgon inleds rättegången mot 38-åringen som misstänks ha våldtagit, kidnappat och låst in en kvinna i en specialbyggd, isolerad fångbunker.

När polis gick igenom mannens dator hittades bland annat ett sexkontrakt.

Den över 600 sidor långa förundersökningen som ligger till grund för den rättegång som i morgon inleds i Stockholm innehåller en mängd vidriga detaljer.

Bland annat har polisen noggrant gått igenom den misstänkte 38-åringens dator, i vilken de har hittat bygganvisningar för den bunker där han misstänks för att ha planerat att hålla kvinnor tillfångatagna.

"Möblering: hur ska säng stå? Var ska tv stå? Bord? Övriga möbler? Knullbänk?"

Regler och konsekvenser

I datorn hittades även bilder på olika varianter av lönndörrar. Men även en textfil som heter "contracts", där olika regler och konsekvenser står uppradade.

I "kontraktet" står det att tidsfristen från början är tio år, och då ska personen som kontraktet gäller tvingas ställa upp på samlag, på oralsex, på att raka köshåret, och på att pierca sig. Olika avdrag på vistelsetiden kan komma att göras, bland annat ges, enligt kontraktet, ett års avdrag för analsex och för att svälja sperma.

Det finns även listat olika förseelser som kan göra att straffet förlängs. Att vägra ställa upp på sex, ger enligt kontraktet, ytterligare 100 dagar - medan ett flyktförsök skulle rendera en addering med fem år.

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!