Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Brottsoffer fick efterlysas av polis

Efter en grov misshandel under julhelgen lyckades polisen inte hitta brottsoffret. Efter efterlysning i medierna har mannen dock hört av sig.

– Det var jätteviktigt. Men vi vill fortfarande komma i kontakt med vittnen som kan ha filmat händelsen, säger Viktoria Nordström, utredare vid polisen i Malmö. 

Det var under julhelgen som polisen larmades till en misshandel på Bergsgatan. Tre män i 38-årsåldern pekades ut av vittne och anhölls senare misstänkta för grov misshandel.

– Vittnen berättade om en misshandel med slag och sparkar som pågått mellan sex och åtta minuter. Det är någon som ska ha sett honom blivit stampad i huvudet.

Efterlyste brottsoffer

En svaghet i utredningen har dock varit avsaknaden av brottsoffer. I förra veckan gick polisen ut i medierna för att efterlysa mannen som blivit misshandlad.

– Han har hört av sig till oss, säger Viktoria Nordström som har kunnat verifiera hans berättelse mot de andras vittnesmål.

Mannen har fortfarande ont och mår dåligt efter misshandeln. Nu hoppas polisen också på att få in fler vittnesmål från händelserna natten till annandagen vid Södra Förstadsgatan–Slöjdgatan.

MISSA INGA NYHETER FRÅN SYDSVERIGE – ladda ner Kvällspostens app!