Rikke om sina bröstförstoringar: "Den som har mycket vill ha mer."
Rikke om sina bröstförstoringar: "Den som har mycket vill ha mer."

Brösten som blev för mycket för Danmark

Publicerad

Paradise Hotell-deltagarnas vilda sexliv har redan blivit en snackis bland de danska tv-tittarna.

Nu fortsätter skandalsåpan att chockera. I går flyttade två gånger 440 milliliter silikonbröst in på hotellet.

- Jag vet mycket väl att folk pratar om dem, säger Rikke, 26, till ekstrabladet.dk.

"Paradise hotel" har fått en ny hyresgäst. Högskolestudenten Rikke flyttade in på hotellet. Men det är inte kvinnans vackra ansikte som får publiken att häpna utan hennes två stora silikonbröst.

- Jag vet att de är stora, så jag vet mycket väl att folk pratar om dem. Jag kanske inte är van att höra folk säga det direkt till mig, men jag vet att jag är känd som hon med de stora brösten, säger Rikke till ekstrabladet.dk.

 

I-kupa

Rikke har skapat sina omtalade attribut i två steg. Hon började för 3-4 år sedan och nu finns totalt 440 milliliter i varje bröst.

- Jag har gjort dem eftersom jag absolut hade någonting att börja med. Och då jag bara alltid velat ha silikonbröst. Jag tycker det är sexigt och sensuell, säger hon.

För tillfället köper hon sina behåar i I-kupa. Men Rikke utesluter inte att det blir en tredje operation.

- Det har varit lite så att den som har, vill ha mer. Men jag tänker också att jag kanske ska sluta om jag vill ha ett jobb i framtiden, säger Rikke till ekstrabladet.dk.

 

Studerar utbildningsvetenskap

- Jag vill gärna forska inom mitt område i framtiden, och då kanske jag måste undervisa också. Jag vet ju mycket väl att ingen kommer att lyssna till vad jag säger om jag står där med jättebröst och undervisar på universitet, säger hon.

Helena Sjögren
Helena Sjögren

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i Kvällspostens app – ladda ner den gratis här: Iphone eller Android.

Till Kvällspostens startsida

Mest läst i dag