När de kom till Sverige hette de Ibra Lo och Pape Matar.
Nu heter de 366 och 367.
De hade besökt sin far i Holland, höll var sitt turistvisum i handen och såg fram emot att umgås två veckor med en kusin som bor i Malmö.
Men de hann inte stiga av bussen förrän gränspolisen frihetsberövade dem. Några timmar senare makulerades deras visum, vilket flera medier rapporterat om.
Över fyra veckor senare är det enda de sett av Sverige väggarna på häktet i Lund och Migrationsverkets förvar i Åstorp.
Vi åker dit för att träffa dem och höra om deras situation på förvaret där de sitter på obestämd tid.
När vi släpps in får vi vänta på att två vakter ska eskortera oss genom ett slussystem av låsta dörrar.
Vi har familj i Malmö men behandlades genast som kriminella

– Jag har besök till nummer 366. Och sen ska de prata med 367, säger en man som jobbar på receptionen bakom en glasvägg.
Snart förs vi in i ett besöksrum där vi ska få träffa bröderna.
En åt gången.
Personal pekar på en röd knapp som vi ska trycka om vi behöver kalla på dem.
Proceduren påminner om besök i kriminalvårdens häkten.
Fick klä av sig och sova i en cell i häktet
När Pape Matar Fall förs in i rummet skakar han uppgivet på huvudet.
Han sätter sig på en gammal soffa bredvid gardiner som skymmer sikten ut från den låsta byggnaden.
– Jag har aldrig tidigare haft problem i Europa, alltid återvänt till Senegal i tid. Vi har familj i Malmö men behandlades genast som kriminella och fick sova i en cell på arresten, säger han.

Familjevisum, pappa och syskon i Holland, försäkringar, betald biljett tillbaka hem till Senegal och tidigare resor i Europa utan att ha överträtt Schengen-viseringen.
Inget av det räckte den där varma sommarmorgonen den 24 juli 2018, då bussen som bröderna färdades i stoppades av gränspolisen innan den anlände till stationen där deras kusin och hans flickvän stod och väntade.
Sju timmar senare hade deras Schengenvisum upphävts.
De fick klä av sig sina kläder och sova i var sin cell i häktet i Lund.
Orsaken: Polisen fann tungt vägande skäl att "anta att viseringen erhållits på ett bedrägligt sätt", som polisen skriver.
Vilka dessa skäl var ska vi snart titta närmare på.

Bjöds hit av svenska turister i Senegal
I Senegal hade Pape Matar och Ibra Lo träffat svenskar som turistade i det västafrikanska landet.
De sa att bröderna var välkomna att besöka dem i Sverige.
Så när bröderna hade skaffat visum via holländska ambassaden i Dakar och åkt till sin pappa i Holland bestämde de sig snart för att ta en buss till Sverige där de kunde bo hos sin kusin.
De här människorna gillar inte oss
De såg fram emot att gå på festival, att upptäcka Malmö och att berätta för släktingar i Senegal om vad de sett i Sverige.
– När svensk polis kontrollerade oss visste vi inte vilken adress vår kusin bodde på, han skulle ju hämta oss på stationen. Men vi nådde aldrig dit utan polisen tog oss till ett väntrum där vi fick vänta i sex timmar, säger Pape Matar.
– Sen kom en polisen och sa att vi skulle skriva på ett papper och att de dragit tillbaka våra visum, plötsligt hade vi ingen rätt att befinna oss i Schengen-området.
Pape Matar säger att han känner sig frustrerad och maktlös.
Det är första gången i hela sitt liv som han är frihetsberövad.

Han befinner sig på en plats där han upplever att han dömts på förhand utan att ha begått något brott.
– De här människorna gillar inte oss. Varför behandlar de oss annars så här trots att vi har alla papper rätt? De makulerade vårt visum utan att vi fick någon information, utbrister han.
– Hade jag varit svensk och blivit behandlad så i Senegal hade det varit skandal, folk hade blivit galna.
I Senegal jobbar bröderna som musiker. De har aldrig haft en tanke på att bosätta sig i Sverige, säger de. En uppgift som stärks av kvitton vi snart ska få ta del av.
– Polisen frågade oss varför det inte stod på vårt Schengen-visum att vi skulle till Sverige men med Schengen-visumet kan vi ju åka över hela regionen, säger Pape Matar.

Polis: Dålig kunskap om personen de skulle hälsa på
Polis anser att bröderna lämnat motstridiga uppgifter om den planerade vistelsen i Sverige.
– Vid kontrollen ställs frågor om ekonomi, kunskap om vart man ska och om ärendet i Sverige, säger Ewa-Gun Westford som är polisens pressinformatör i Region Syd.
– De svarar inte på ett nöjaktigt sätt på de frågor vi ställer, så är det ju.
Enligt poliserna som gjorde gränskontrollen, och vars information ledde till att bröderna frihetsberövades, gav männen fel information om den person de sa att de skulle hälsa på.
"De har dessutom uppvisat bristande kunskaper om den påstådda brodern".
Bröderna sa exempelvis att de skulle träffa en bror och nämnde honom vid hans smeknamn. Men mannen de ska träffa är deras kusin.
Dessutom sa de att de skulle bo hos honom och hans fru.
Polisen antecknade. "Vid kontroll i system är de inte gifta utan bor endast på samma adress".
Men det ska visa sig att de inte endast bor på samma adress.

Julia Brandelius: Polisen lyssnade inte
Julia Brandelius och brödernas kusin har varit ett par i flera år.
– När Pape Matar och Ibra Lo var hos polisen ringde jag och förklarade att jag kunde stärka uppgifterna. Polisen sa att han skulle ge uppgifterna till sin kollega som arbetade med beslutet om bröderna och att hon skulle ringa mig. Det samtalet kom aldrig, säger Julia Brandelius.
Att männen sa att hon är deras kusins "fru" beror på deras kultur, där män och kvinnor inte bor ihop utan att vara gifta.
Jag måste varna folk från att åka till Sverige
Att många kallar sin kusin för "bror" är också vanligt i Senegal.
– Det var tydligt att polisen inte lyssnade på oss. När jag bad polisen ge killarna vatten, de hade rest hela natten och det var en av sommarens varmaste dagar, fick jag svaret att "det här är starka killar, de klarar sig", säger Julia Brandelius.
Hon uppger att hon väntade med att kontakta medier för att hon litade på rättsväsendet. Men när veckorna gick kände hon att fler måste få veta hur det går till.
– Det här är orimligt. Att folk som kommer hit med rätt papper och ska träffa släktingar kan behandlas som kriminella är en konsekvens av de skärpta gränskontrollerna.

Visit Sweden: Senegal är inte ett av de länder Sverige satsar på
Bröderna har överklagat beslutet att de ska hållas i förvar.
Det har Migrationsdomstolen gett tummen ner till.
Av flera skäl. Främst att de inte längre har något visum, då det revs upp av gränspolisen när de kom till Sverige.
”Beslutet att männen ska hållas i förvar fattades efter att deras visum upphävts. Därmed saknade de rätt att befinna sig i Schengenterritoriet. Beslutet att de ska avvisas är därmed fattat på korrekta grunder. Likaså att de ska hållas i förvar.”
I motiveringen till beslutet att dra tillbaka visumet står det att bröderna borde ha angett i förväg att de skulle resa till Sverige.
Utlänningslagstiftningen är otroligt besvärlig och svår att tolka
Dessutom har bröderna angett att de skulle till Europa via Portugal men i stället rest till Spanien. Vilket bröderna förklarat med att de först reserverat en resa men sedan hittat något billigare via Spanien.
Enligt polisens pressinformatör Ewa-Gun Westford kontrollerar man inte vissa nationaliteter mer än andra.
– Jag har aldrig någonsin hört att man pekat ut särskilda nationaliteter. Däremot så vet jag att utlänningslagstiftningen är otroligt besvärlig och svår att tolka.
Enligt Visit Sweden, som marknadsför Sverige utomlands, satsar Sverige på att få hit turister från främst nio länder. Exempelvis Tyskland, Storbritannien, USA, Kina och Indien.
Senegal finns inte med på listan.
Senegaleser får generellt avslag på ansökningar om Schengenvisum. Ofta anges risk att de ska avvika och stanna i Europa som orsak.
Därför hade Pape Matar och Ibra Lo anlitat en holländsk advokat när de ansökte om visum för att åka till sin pappa, styvmamma och lillasyster i Holland.

Migrationsverket: Alla besöksländer måste anges på visumet
Enligt Migrationsverket ska det land som är huvuddestinationen anges på Schengenvisum och likaså övriga länder som ska besökas.
På förvaret håller Ibra Lo händerna för ansiktet för att dölja sina tårar.
På ett kvitto står summan han betalat, 25 000 CFA-franc, för årsavgiften på Complexe Scolaire Seydina Mohamed i Senegal, där tanken var att han skulle studera efter resan i Europa.
Ibra Lo och Pape Matar har placerats i olika rum på förvaret. I varje rum sover fyra personer som också väntar på att avvisas från Sverige.
Brödernas pappa, styvmamma och lillasyster har åkt till Sverige för att vara närmare bröderna.
– Om vi hade använt droger eller festat hade jag förstått. Men jag mår dåligt eftersom vi inte gjort nåt fel men de sätter oss någonstans där vi inte får någon information, säger Ibra Lo och tittar ut genom fönstret.
– Jag måste varna folk från att åka till Sverige.
Kvällsposten har under tre dagar sökt en kommentar om fallet från Migrationsverket.
Schengenvisum enligt Migratinsverkets hemsida
Sverige är medlem i Schengensamarbetet. Schengensamarbetet innebär bland annat att den som har visum till Sverige oftast får resa in även i de andra medlemsländerna.
Ett visum gäller för vistelse i Schengenländerna i upp till 90 dagar under en period av 180 dagar.
Det står på visummärket som klistras in i ditt pass hur många dagar du får vistas i Schengenländerna.
Om du får visum kan du besöka övriga Schengenländer.
Ditt visum kan i undantagsfall gälla för inresa och vistelse endast i Sverige eller vissa Schengenländer om du förekommer i datasystemet SIS (Schengen Information System) eller om ditt pass inte godtas av alla Schengenländer.